Fogadó az Ingyen Sörhöz – kocsmát nyitott a Kétfarkú

2017. augusztus 31. 21:02

Az MKKP elnöke szerint az újonnan megnyílt kocsmában valóban ingyenes a sör!

2017. augusztus 31. 21:02

Kálmán Olga Egyenesen című műsorának vendége volt Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke. A műsorvezető elmondta, Fogadó az Ingyen Sörhöz néven a párt megnyitotta első kocsmáját, de a megnyitó után percekkel megjelentek az egyenruhások.

Kovács erre reagálva bejelentette, hogy mivel a rendőrök már a nyitás után három perccel megjelentek vendéglátóipari-egységnél, ezért a jövőben a kocsmában nemcsak a párt szimpatizánsainak, de kifejezetten rendőröknek is szerveznek majd programokat.

A kocsmával a Kétfarkú régi ígérete vált valóra: Kovács Gergely állítása szerint a klubban valóban ingyenes a sör.

Egyúttal bejelentette: az MKKP indul a következő amerikai elnökválasztáson, mivel „ott jóval magasabbak a kampánypénzek”, de kajmán-szigeteki és svájci választási indulást is fontolgatnak.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2017. szeptember 05. 13:05
Hiányolom a sör mellett a BÉRUNIJÓÓÓÓT!!!!!
kombinátor
2017. szeptember 03. 08:40
a 2farkú annyira szánalmas, sőt primitív, teljesen humortalan, lényegtelen amit mondanak, csinálnak ... kár egyetlen szót is rájuk vesztegetni ...
bela barva
2017. szeptember 02. 21:15
Ki ez a rosszarcú szakadvány?
GV0917
2017. szeptember 02. 17:59
Legál drogot , ingyen piát! Narkósoknak vízipipát. Az árváknak apát , anyát . Dettikének lapát- kaszát!!!! Hát itt van az-ingyen pia! Nem kell nekik mondania- Csak hiszik, hogy ingyen ittak! Mert egy pénzért tízet adtak! Hisz nem sör az, hanem PISA Hol mérik deák- tudományát De józan issza annak árát. Az egész nemzet látja kárát... Ám a pisa máshol terem... Annak helye az egyetem. Ott tudomány nem születik, Hitvány , mi abból szűretik Ott születnek torzszülöttek Kik hamarabb fejen állnak, Míg a normálisak járnak. Így vagyon ez Mása Misa! Ha ingyen van: biztos pisa............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!