Terézváros is kitilthatja a beerbike-okat

2017. június 23. 11:19

Zavarja a lakók nyugalmát, akadályozza a forgalmat, hangos és veszélyes – nyilatkozta a beerbike-okról a terézvárosi önkormányzat. A csütörtöki, erzsébetvárosi tiltás után hamarosan a VI. kerületből is eltűnhetnek a sörbiciklik.

2017. június 23. 11:19

Miután Erzsébetváros rendeleti úton tiltotta ki a beerbike-okat a VII. kerületből, a 24.hu úgy értesült: Terézváros is hansonló lépésre készül. A hírportál megkereste a VI. kerületi önkormányzatot, ahol azt nyilatkozták, a sörbiciklik „évek óta problémát jelentenek.” Az önkormányzat hozzátette, „Terézvárosban sok panasz érkezik, hogy zavarja a lakók pihenését a szolgáltatás, illetve akadályozza a forgalmat, és veszélyes."

A tervezet hamarosan napirendre kerülhet, melyről a képviselő-testület napokon belül, akár június 29-én dönthet. Ha elfogadják, akkor az erzsébetvárosi tiltás után az Andrássy útról is eltűnhetnek a sörbiciklik.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skorpio
2017. június 24. 20:27
A romkocsmákat is,ki kellene költöztetni a hajógyári szigetre!
аvmanster
2017. június 23. 11:53
nagyon helyes ez is! ha komolyan gondolná az érintett vállalkozás a beerbike-jait akkor építtetne illemhelyeket legalább minden második háztömbnél, természetesen a épített környezet stílusának megfelelően. fizetné az útvonalak lakóinak ablakcseréjét hangszigetelt ablakokra, valamit szellőztető rendszer kiépítésének a költségeit is állná (ha már ablakot nyitni sem lehet beerbikeozóik miatt). egyből nem lenne annyira tuti üzlet a beerbike. könnyű más kárára nyereséget termelni, elsunnyogva a valós költségeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!