Nézegessen Tusnádfürdőn kóborló medvéket!

2017. június 10. 17:50

Simán belenéznek a kukákba, az őket ugató kóborkutyával sem nagyon foglalkoznak a Tusnádfürdőn járkáló medvék. Fotók.

2017. június 10. 17:50

A Tusnádfürdőn a kukákban élelmet kereső, illetve az utcán grasszáló  medvékről pénteken este készítette a fotókat Veres Nándor az MTI számára. Nem tűnt(ek) túl félénknek.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. június 11. 15:02
Indexesedik a mandiner.
bunko_jobbos
2017. június 11. 10:42
Ez is terrorizmus, csak a "környezetvédők" terrorizmusa. Természetesen óvni kell az egyes fajokat a kipusztulástól, de ennyi. Nem kell odaadni nekik mindenünket. Igenis le kell lőni a sok vadállatot. Veszélyesek az emberre. A végcél, hogy nekünk jó legyen. Azért védjük az állatfajokat, hogy az ember nem pusztuljon ki. Nem l'art pour l'art önmagukért. Már lassan itthon sem merek kimenn északon az erdőbe, mert medvék, farkasok vannak bennük. Nagyon érdekes, hogy ugyanez a helyzet a migránsokkal. Segélyezzük őket, hogy ne dögöljenek éhen (a rohadt nagy túlszaporodásuk miatt), de a "szellemi környezetvédők" szerint ide kel őket engedni, mert ők fontosabbak, mint mi. Ugyanaz a szellemi fölényeskedés, mint ami a kommunistákat is vezérelte.
Öregfa..
2017. június 11. 10:23
Ahol a sötétzöldek megjelennek, ott az ember lesz a táplálék.
Akitlosz
2017. június 10. 20:26
"Például nem földszintes városokat kéne építeni, hanem több szinteseket." Hát az az embernek sem jó, nemhogy az állatoknak. Az embereknek is frusztráló tömegben élniük, hely nélkül. Nem egészséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!