Kiosztotta egy nő Lázár Jánost

2017. június 11. 15:13

„A bíróságon először összeszarta magát” – mondta Lázár János az egyik helyi képviselőről csanádpalotai lakossági fórumán, miután egy nő hevesen bírálni kezdte a Miniszterelnökséget vezető minisztert.

2017. június 11. 15:13

„A bíróságon először összeszarta magát” – mondta csütörtöki csanádpalotai fórumán Lázár János az egyik helyi képviselővel kapcsolatban, aki néhány éve megrongálta a településen a miniszter választási plakátjait, és emiatt bíróság elé állították. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azután kelt ki magából, hogy egy helyi nő jelezte számára a lakossági fórum alatt: hiába jön ide, megmondani, kire kell szavazni. „Majd mi eldöntjük, hogy kire fogunk szavazni” – mondta. 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. június 14. 20:31
Ja, és a "hölgy" láthatóan felvette a kertészruháját, biztosan épp munkából jön. (Ezt az "ötvenezerből élünk"
csuka
2017. június 13. 10:14
A Kedves vajda Rákosi pajtás nyomában: Csak a FIDESZ maffia ! http://alfahir.hu/2017/06/13/simicska_lajos_nav_mahir_cityposter_jobbik_oriasplakat
Szőke Ciklon
2017. június 12. 14:27
A satrafa nyilván az rtl-en nevelődik, ott hallhat ilyen hazugságokat, még a pontos összeget is tudja! Az 50 ezer forrintos jövedelméről is biztosan hazudik, mert ha dolgozik, a legalantasabb munkáért is többet fizetnek ennél.
csuka
2017. június 12. 11:04
A ZSIDESZ maffia nagyvonalú és ad a hitsorsosoknak a pénzünkből: "Isten ajándékaitól" nem sajnálják a pénz(ünke)t: 3 helyett több mint 30 milliárdba kerül a judapesti zsidó olimpia - és persze még ez is elszállhat De ettől még továbbra is fasiszták leszünk." https://kuruc.info/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!