Süli János lesz a paksi bővítés minisztere

2017. május 02. 14:33

Kinevezték Süli Jánost a „Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterének” kedden a parlamentben.

2017. május 02. 14:33

Kinevezték Süli Jánost a „Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterének” kedden a parlamentben. Áder János nevezte ki Süli Jánost miniszternek, az eddigi paksi polgármestert. Süli letette az esküjét, az ülésteremben ott volt Orbán Viktor is. Az eskütétel után Kövér László eredményes munkát és sok sikert kívánt Sülinek, a kormány új tárca nélküli miniszterének.

(MTI)

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. május 02. 23:04
Paksnak van minisztere. A propagandamak van minisztere. Az egeszsegugynek es az oktatasnak nincs. Ha a vizesvb-bol indulunk ki, akkor paks2 kb. 12-16.000 milliardba fog kerulni. De addigra orbanek mar svajcba koltoznek.
Baribál
2017. május 02. 16:49
Bólogató Jánosnak szánták...
csuka
2017. május 02. 15:48
https://www.youtube.com/watch?v=g7ldQuoF3E4
császár
2017. május 02. 15:39
szóval az ő feladata lesz a fővállalkozó Roszatom és a különböző német, mgyar stb társ és egyéb vállalkozók munkájának összehangolása, műszaki és pénzügyi tervezés lebonyolítás stb. Ekkora beruházásnál ehhez egy komoly apparátus sok nagyon jól képzett szakember és nagyon nagy áttekintóképesség kell. Ez egy külön szakma. nagy nyugati cégeknél folyamatosan jegyzik és világszerte figyelik az ilyen feladatokra képes emberek mozgását és teljesítményét, hogy időbenleköthessék, ha szükség elenne rá. Süli úr referenciáit nem ismerjük. A vezérigazgatóság és polgármesterség nem mond semmit. Gondolom, ha gondja van, majd számíthat a mögötte álló Bánki Erik úr szakértelmére. A Roszatom persze komoly garancia, de ha a felelős magyar lebonyolító tapasztalatlan, akkor nagyon sok többletköltségünk lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!