Orbán: Újabb nyugdíjemelés lesz idén

2017. május 06. 12:09

Novemberben újabb nyugdíjemelés jöhet – mondta a miniszterelnök Nagygécen, amikor meglátogatott egy helyi idős asszonyt, Bözsi nénit.

2017. május 06. 12:09

Újabb nyugdíjemelés jöhet az idén – mondta a miniszterelnök Nagygécen, ahol meglátogatott egy helyi lakost csütörtökön. A találkozóról az Origó szombaton számolt be.

Orbán Viktor csütörtökön a Szabolcs megyei Csengeren átadta a város tanuszodáját, majd a hatlelkes Nagygécére utazott. A kormányfő egy Bözsi néniként emlegetett idős nővel beszélgetve jegyezte meg: novemberben újabb nyugdíjemelés jöhet, ha a gazdaság helyzete megengedi.

1970-ben az árvíz elmosta a falut, ahol akkor még majdnem nyolcszázan éltek. Az árvíz után azt javasolták az embereknek, hogy ne költözzenek vissza, így a kilencvenes évek végére már csak két ember maradt a faluban.

(MTI)

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2017. május 07. 12:04
"novemberben újabb nyugdíjemelés jöhet, ha a gazdaság helyzete megengedi" azaz, ha az a köcsög Brüsszel küldi továbbra is a lóvét.
brabant89
2017. május 07. 12:01
Az elkötelezett birkanyáj sorosozást kap, annak örülhet, a politikailag kevésbé elkötelezett nyugdíjasok emelést kapnak. A Fidesz készül már a jövő évi választásokra. Az itteni nyugdíjas birkanyáj kétszeresen is jól jár. :)))
dream killer
2017. május 07. 08:29
orbán kísértetiesen hasonlít egy vidéki, kihízott, rossz modorú, fölényes, nagyképű, lekezelő polgármesterre.
noMores
2017. május 07. 08:19
Jesszusom, ez az undorito, lekezelo stilus, amit orban megenged maganak, raadasul olyat mond, hogy "megemelem" a nyugdijat, ez kesz. Matyas kiraly elszabadult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!