Juhászokra támadt egy csíki medve

2017. május 01. 16:11

A munka ünnepére virradóan sebesített meg két juhászt egy medve Csíkszereda közelében. Életük nincs veszélyben.

2017. május 01. 16:11

Medve sebesített meg két juhászt vasárnapról hétfőről virradó éjszaka egy Csíkszereda közeli esztenánál. A két férfit kórházba szállították, életük nincs veszélyben, adta hírül az Agerpres román nemzeti hírügynökség.

Az első információk szerint a juhász testvérpárt az esztenánál támadta meg a medve, egyiküket a kezén, a másikukat jobb lábfején és vádliján harapta meg. A testvérpárt apjuk mentette meg, aki elkergette a nagyvadat. Alina Ciobotariu, a Hargita megyei katasztrófavédelem szóvivője elmonda, a megsebesült juhászokat a SMURD és a mentősök szállították kórházba, életük nincs veszélyben. Hargita megyében tavaly 176 esetben támadtak emberre vadállatok, ebből 124 medvetámadás volt, tette hozzá az Agerpres.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betamás89
2017. május 02. 14:32
Ezt a cikket a "állatbűnőzés" címszóval látták el. Én úgy tudom, a mandineresek között jogász is van, pl Bea asszony (vagy kisasszony). Ezennel meg szeretném kérni szépen a társaságot, hogy hülyeségeket többet ne írjanak. Az állatok ugyanis nem követhetnek el bűncselekményeket. Emberek, egyedül, vagy csoportosan, igen.
Kanóc
2017. május 02. 10:31
Ezzel gondolom azt szeretné a média sugallni, hogy bárgyú gondolat az "állatbűnözés" (hahaha), mert az állat csak azt teszi, amit ösztönei diktálnak.?! Legalább annyira bárgyú, mint a "cigánybűnözés" kifejezés...izé...?
medve
2017. május 02. 09:14
Na így szidjatok, ha mertek!
Strassnoff Ignác
2017. május 02. 01:58
Ki kéne tenyészteni azt a medvefajtát, amelyik kizárólag újságírókat öl! Aztán szaporítani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!