Elvesztette az eszméletét a pályán Lovrencsics

2017. május 31. 21:17

Akkorát ütközött Lovrencsics Gergő a Magyar Kupa-döntő utolsó perceiben, hogy elvesztette az eszméletét.

2017. május 31. 21:17

Egy nagy ütközésnél elvesztette eszméletét Lovrencsics Gergő, a Ferencváros labdarúgója a Vasas elleni Magyar Kupa-döntő rendes játékidejének vége előtt nem sokkal.

A 89. percben 1-1-es állásnál a labdáért felugorva Murka Benedekkel fejelt össze, majd elterült a földön. Solymosi Péter játékvezető pár másodperccel később megállította a játékot, majd előbb az FTC egészségügyi stábja, azután a mentők is a pályára futottak, utóbb defibrillátort is hoztak. Pár percig nem lehetett tudni, mennyire komoly a baj, néhány játékos könnyezett, majd Lovrencsicset nyakmerevítővel, hordágyon vitték le a pályáról. A játékos integetéssel jelezte, hogy már magánál van.

A találkozó 1-1 után hosszabbítással folytatódik.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. június 01. 16:03
Nagyon feszült percek voltak, magát a szerencsétlen ütközést nem is láttam csak azt, hogy L. fekszik a földön. ( A fiatal hátvéd egyébként nem játszott durván, nem voltak alattomos megmozdulásai.) A defibrillátorral a Vasas kapusa futott oda, de érezhetően mindenkinek egy rakás kő gördült le a szivéről, amikor a hordágyon fekve felemelte a kezét...
DrPepper
2017. június 01. 14:00
Szerencsére Lovrencsics már jól van, a jelek szerint nincs maradandó sérülés. Remili nagyon emberségesen viselkedett. Nagyot nőtt a szememben.
cutcopy
2017. május 31. 22:19
Jobbulást Gergő! Csapat csak egy van: a Ferencváros..!
nemlibbant
2017. május 31. 22:11
Hát ez elég para volt... A végén se örültem, de azért szép szezon volt a Vasastól. Nyáron jöhet az emelt fővel kiesés valami üzbég csapat ellen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!