Támogatta Botka miniszterelnök-jelöltségét az MSZP elnöksége és választmánya

2017. május 20. 15:10

Egyhangú támogatást kapott szombaton Botka László a szocialista párt elnökségétől és választmányától, de a végleges döntést arról, hogy ő lesz-e az MSZP miniszterelnök-jelöltje, a párt kongresszusa fogja meghozni május 27-én.

2017. május 20. 15:10

A szocialista párt elnöksége és választmánya is egyhangúlag támogatta szombaton, hogy Botka László szegedi polgármester legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje – jelentette be a két testület vezetője Budapesten sajtótájékoztatón. 

Molnár Gyula pártelnök hangsúlyozta: a magyar választók jelentős része eldöntötte, hogy 2018-ban ezt a hatalmat le kívánja váltani; a következő néhány hónap kérdése, hogy ki lesz az, aki ezt a változást vezeti. Jelezte: azt szeretnék, hogy Botka László vezetésével az MSZP „meghatározó szereplőként” vegyen részt ebben a folyamatban.

Amint azt Botka a Mandinernek adott interjújában is hangsúlyozta, a végleges döntést a miniszterelnök-jelöltségéről az MSZP kongresszusa hozza majd meg.

(MTI)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2017. május 21. 10:55
Szerencsétlen Botkát Vergeltungswaffeként harangozták be, de csak pukkan, mint egy petárda.
áfonya
2017. május 21. 08:50
Botka lenne Brüsszel verőlegénye , terroristáknak betolakodóknak parazita élősködőnek előkészítené a helyet ,közben a kasszában lévő pénzekre rávetnék magukat . Ballibsi sajtók firkászok tömhetnék a zsebüket ,érdekes módon a rabszolgatartó Brüsszel nem indítana eljárást ,a milliárdok folynának ki az euba , nép ismét a macskatápon élne.
neven
2017. május 21. 08:46
Szegény béna Botka...vele sem fog győzni a maszop+ballibsi csürhe! magyaroknak elég volt a Kurcsányi demokráciából, meg a 13. nyugdíj és a 13. fizetés elvételével!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
áfonya
2017. május 21. 08:44
Botka első lépés a betolakodó behívása határkerítés lebontása bérek nyugdíjak csökkentése energiaárak emelése adósság felszedése lenne,tudjuk Brüsszel csicskása. Szerencse hogy nem 2002-2010 mszp-szdsz kormánya alatt zajlott a betolakodók áramlása.. Csürhe nem menekültek hanem partizán csapatok ,nem igazolják magukat mert megszállók ,,. az országunkból egy év alatt csatateret csinálnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!