Soros György Orbán Viktor démona

2017. április 03. 20:03

Ami pedig a törvényjavaslatot illeti: nem fogjuk megszavazni. Interjú.

2017. április 03. 20:03
Vona Gábor

„Közeledünk. Szóval?

Szóval a Fidesz politikájáról megvan a véleményem, de a Simicska-Orbán vita nem a Jobbikra tartozik. Nekik kell tisztázni a dolgot. Inkább az országgal foglalkozom, most egyebek mellett a CEU-val.

CEU-ügyben a Jobbik az egyetem mellé állt.

Nem az egyetem, hanem általában a felsőoktatás mellé. Nekem is megvan a véleményem Soros Györgyről, értékrendjéről, világképéről, de nem hiszem, hogy a CEU beszántása a megoldás. Amúgy is teljesen világos, hogy Soros György csupán ürügy Orbán Viktor számára, hogy elterelje a figyelmet a fontos ügyekről. Soros György Orbán Viktor démona, győzze le maga, ha tudja.

Ami pedig a törvényjavaslatot illeti: nem fogjuk megszavazni. Aki teljesíti a törvényes feltételeket, s átlátható, joga van működni, ez ennél nem bonyolultabb. Ráadásul, ha a törvény életbe lép, azzal komoly veszélybe kerülhetnek a határon túl, elsősorban Erdélyben működő magyar egyetemek.”

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. április 04. 22:00
Orbán Viktor Vona Gábor démona. Szóval, - ezt se - szavaztátok meg! Nyilván le akarsz mondani 2018-ban Vona. Hajrá!
puszika
2017. április 04. 19:28
Nem is vártunk mást KAMÉLEON ELVTÁRS!!!!!!
balbako_
2017. április 04. 15:08
"Radikális" jobboldali és benyal Sorosnak? (Tartózkodik a szavazásnál) Sok az a 11%-os támogatás az új cél a bejutási küszöb. (Az MSZP már elhúzott, annak csak az ülepét létják)
nyugalom
2017. április 04. 14:37
Milyen érdekes: az feltételezett orosz befolyás rémes, de a soros befolyás, az jöhet, azzal a jobbiknak nincs problémája! De mióta is? Mondtam, nem mondtam, na ugye megmondtam - kik is viselkednek így?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!