Visszavonták a munka törvénykönyvének módosítását

2017. április 25. 13:07

Az Országgyűlés előtt lévő javaslat visszavonását kezdeményezte a parlament gazdasági bizottsága.

2017. április 25. 13:07

A munka törvénykönyve módosításáról szóló, az Országgyűlés előtt lévő javaslat visszavonását kezdeményezte a parlament gazdasági bizottsága kedden. Az ülésen a képviselők a szakszervezeti vezetők meghallgatása után 11 igen szavazattal és 1 tartózkodással döntöttek a visszavonás mellett.

A bizottsági ülésen felszólaló Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke, Doszpolyné Mészáros Melinda, a Liga Szakszervezetek elnöke, Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke egybehangzóan azt kérték a bizottságtól, hogy ne támogassa a javaslatot, mert az szerintük növelné a munkavállalók kiszolgáltatottságát.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PiriReis
2017. április 25. 14:27
Én csak azt szeretném tudni,kivel köt majd alkut a fidesz a kormányzáshoz. De az tuti, hogy nem a KDNP a nyerő.
Pinter68
2017. április 25. 14:00
Az Orbán-kormány minden előzmény nélkül, a semmiből előpattint egy, a munkavállalók helyzetét elképesztően rontó, semmivel alá nem támasztott, semmivel nem indokolt jogszabályt. Amit aztán a munkavállalói érdekképviseletek erőteljes nyomására pont olyan sebtében visszavonnak, mint ahogy előterjesztették. És ebből te azt a következtetést bírod levonni, hogy hát nincs is itt diktatúra? Én meg azt, hogy ez legkevésbé sem a kormányon múlott! Ismét nem! Avagy Kovács Zoltán szóvivő örökbecsű szavaival élve: "De sikerült?" https://www.youtube.com/watch?v=KaQlO8LQ8mM
Greffiti
2017. április 25. 13:31
Helyes. Egyébként meg némelyik hülye fideszes minek hergeli ilyenekkel az embereket? Ennek mi értelme volt?
3M..
2017. április 25. 13:26
Köszönjük Jobbik! Nélkületek újabb bőrt húztak volna le a kormány által a multiknak kiszolgáltatott, egyszerű emberekről. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!