Ezrek a CEU melletti szimpátiatüntetésen

2017. április 02. 17:09

A Budapesti Corvinus Egyetemtől az ELTE és a CEU érintésével a Kossuth térre vonultak a demonstrálók. A Hír TV pedig közvetítette az egészet.

2017. április 02. 17:09

Most a CEU, de ki a következő?” címmel szervezett tüntetés az Oktatási Szabadságért csoport vasárnap délután a felsőoktatási törvény módosítása ellen, melynek van olyan eleme, ami csak a CEU-ra vonatkozik. A résztvevők a Budapesti Corvinus Egyetem előtt gyülekeztek, ahonnan beszédeket követően az ELTE-t és a CEU-t érintve a Kossuth térre vonulnak. 

A demonstráción több ezren vesznek részt. 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2017. április 03. 13:18
Ez a szemét banda már magyarul sem hajlandó beszélni.
Pikkelő
2017. április 03. 09:51
Talán egyszerűbb lenne az élet, ha a fidesz kommentelési sorvezetőit már az elején bemásolnátok. Kizárt dolog, hogy egyszerre több ember ugyanarra a logikai csavarra jusson. (kevesen voltak, támadható szónokok, Soros, zsidózás, gender) Csak a Finkelstein!
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. április 02. 21:12
Gergényit nekik !
tevevanegypupu
2017. április 02. 20:49
Jó idő volt délután, mentek tüntizni..amikor esik az eső, akkor az öntudat valahogy otthon tartja őket..De látom akik ott voltak hirtelen megőszültek és megkopaszodtak az aggodalomtól..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!