Úgy tűnik, elegük van a határőröknek

2017. január 01. 13:58

A déli határzárnál, csak engedéllyel megközelíthető területen üzent a homokban egy elégedetlennek tűnő illető.

2017. január 01. 13:58

Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere tette közzé az alábbi fotót. A feliratot valószínűsíthetően a határhoz vezényelt rendőrök vagy katonák rajzolták a homokba, amit a járőröző helikopterekről lehet látni.

Toroczkai megoldásai javaslata egyébként a helyiekből toborzott határőrség felállítása a betörni készülő „hordák” ellen.

Összesen 335 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Gyuláné
2017. január 02. 13:49
Toroczkainak egyébként bérelt helye van a határőrség helikopterein? Vagy hogy készítette ezt a felvételt? Egyébként nálunk is elég homokos a talaj, de most amennyire meg van fagyva, legfeljebb légkalapáccsal lehetne így "rajzolni" bele...
Vörös Gyuláné
2017. január 02. 13:38
A közlekedőedények elve alapján a feje pedig tök üres a fenti mű szerzőjének...
Rockpapa
2017. január 02. 09:04
Rohadt Fidesznyik Hunyadiak.Állandóan ezekkel a Törökökkel riogatják a Magyarokat,csak hogy elvonják a figyelmet a belső problémákról.Ez a szemét Hunyadi Mátyás is arra költi befizetett adónkat,hogy Hadsereggel őriztesse a határokat.
áfonya
2017. január 01. 20:27
Jobbikos a védelem ellen uszít mszpvel együtt a betolakodókat a jobbik is beengedné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!