Terrorizmussal kapcsolatban körözött nőket fogtak Röszkénél

2017. január 13. 14:42

Egy belga és egy francia állampolgárságú, terrorizmussal kapcsolatos tevékenység miatt európai elfogatóparanccsal körözött nőt fogtak el Röszkénél.

2017. január 13. 14:42

Két Európa-szerte körözött külföldi nőt fogott el a rendőrség Röszkénél – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a röszkei autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy Bécsből Szófiába tartó busz utasaként csütörtök éjjel egy 18 éves belga és egy 19 éves francia állampolgárságú nő.

A rendőrök megállapították, hogy mindkettőjük ellen terrorizmussal kapcsolatos tevékenység miatt adtak ki európai elfogatóparancsot. A két külföldi nőt a rendőrség őrizetbe vette –tudatta a főhadnagy.

(MTI)

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2017. január 14. 11:19
Hadd tippeljek: szökék és kék szemüek?
egy genetikusanalattvaló
2017. január 14. 04:19
Érdekes,hogy az RTL Mészáros Lőrinc híradójában nemm volt ez a hír. Bizonyára nem akarták migránsellenes hangulatot fokozni.
Héja
2017. január 13. 19:02
Várnám az utazgató terrorcsajok miatt a dk és a többi idióta bocsánatkérését. Várnám a kacarászó Kunhalmi Ágika visszakozását. Jobban mondva dehogy várom. Csak azt várom, hogy akármilyen pártiak belássák: ezekre a véglényekre nem egy országot, egy kutyaólat se szabad bízni.
Aranykor
2017. január 13. 18:53
Az olasz il giornale portálon is megjelent a László Petrás hír. 95 %-k ki van akadva miatta. Olyan indokokkal például, hogy hogy három évet náluk egy rabló kap... Több olasz kommentelő szerint is László Petra hős, és inkább díjat érdemelne ennek a férfinek a felrúgásáért a haza védelmezőjeként. Náluk a migrik gyakran pofoznak meg pl. kalauzokat a jegyük felmutatása helyett, és az olaszok csodálkoznak rajta, hogy egy rúgás, ami nem okozott sérülést, de migráns ellen követték el, az 3 éves büntetés, míg az olasz kalauzok pofozása az semmi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!