Juhász Péternek volt fideszes kihívója akadt az Együtt elnökségéért

2017. január 16. 16:36

Nem egyedül indul Juhász Péter az Együtt elnöki címéért. Szelényi Zsuzsanna Juhász vetélytársa, aki a kilencvenes évek elején még fideszes képviselő volt.

2017. január 16. 16:36

Az Együtt elnöki pozíciójáért indul Juhász Péter mellett Szelényi Zsuzsanna is, a párt parlamenti képviselője. A párt jelenlegi elnöke Juhász Pétert támogatja – számol be az Index.

Szelényi Zsuzsanna 1990-1994 között volt fideszes parlamenti képviselő, ezután kilépett a pártból. A politikus az Együtt 2014-nek és a Haza és Haladásnak is alapítója volt, az országgyűlésbe Bajnai Gordon megüresedett helyén került be. 

Szelényi ezen a napon publikált cikkében egyébként arról értekezik, hogy a Fidesz megtagadja az alapításakor megfogalmazott értékeit, hiszen a párt is a rendszerellenes, civil politizálásból nőtte ki magát.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. január 16. 18:03
A Fidesz úgy tűnik már az Együttel is összebútorozik. Aki megjárta a Fideszt, hasonlóan jól érzi magát a liberális táborban is, és fordítva. Egy alomból valóak. Szebb Jövőt!
abraxas
2017. január 16. 16:54
Szinte semmiben értek vele egyet, de százszor komolyabb ember, mint Juhász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!