Szemétbe borulhat Budapest az ünnepekkor?

2016. december 13. 09:52

Béremelést szeretnének az FKF szemétszállítói, ha nem lesz megegyezés, akkor akár sztrájkolhatnak is, méghozzá épp az ünnepek alatt.

2016. december 13. 09:52

Az ünnepek alatti sztrájkot sem zárják ki a a Fővárosi Közterület-fenntartó dolgozói, ha nem kapják meg a kért béremelést. A szakszervezet folyamatosan tárgyal, hétfőn például magával Tarlós István főpolgármesterrel is, de eddig nem született megegyezés az ügyben.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. december 13. 19:33
Csak nem a vallás- és magyarellenes, kommunista szemét szállításáról esik megint szó? Fiúk, nem támogatom a sztrájkot!
2016. december 13. 19:16
Szerintem nagyon helytelen, hogy éppen a Karácsonyt tennék tönkre a sztrájkkal. Nem hiszem, hogy más módja nem volna az érdekérvényesítésnek.
Csomorkany
2016. december 13. 18:32
Őszintén szólva csodálom, hogy eddig nem volt szemetessztrájk. Az egyik legnagyobb érdekérvényesítő képességgel rendelkező munkavállalói csoport. Nyilván eszük nem volt hozzá, de ha kezd megjönni, az nem túl jó hír a jámbor pógárnak. Igazából hajrá! Tessék őket megfizetni: szar melót végeznek.
yanoo
2016. december 13. 11:17
Én úgy olvastam, hogy azt hitted, hogy itt minden rendben.Ez hit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!