Kocsis Máté szerint a világ bonyolultabb annál, hogy kedves hölgyek szegényekről kérdezzenek

2016. december 21. 16:48

Józsefváros fideszes polgármestere a közmeghallgatáson érdemi válasz helyett arról beszélt, hogy a világ bonyolultabb annál, hogy kedves hölgyek arról érdeklődjenek: mi lesz a szegényekkel.

2016. december 21. 16:48

Kocsis Máté józsefvárosi fideszes polgármester éves közmeghallgatásán járt a Kettős Mérce, ahol egyebek mellet A Város Mindenkié szervezet egyik női aktivistája is véleményezett és kérdezett. Először elmondta a csoport kritikáját a kerületi lakásgazdálkodással és a lakások privatizációjával kapcsolatosan, majd arról érdeklődött: mi garantálja azt, hogy a kerület új lakásgazdálkodási terve nem fog további kilakoltatásokkal járni? 

Minderre Kocsis Máté úgy reagált: „Én nagy becsben és tiszteletben tartom kedves fiatal hölgyek aggódását a szociális ügyekért, csak a világ, egy önkormányzat működése és egy konkrét helyzet is bonyolultabb annál, minthogy egyébként roppant szimpatikus emberek, kedves hölgyek feltegyenek olyan kérdéseket, hogy mi lesz a szegény emberekkel. Egy kicsit összetettebb ez a dolog, és az a kérésem, hogy miután elég régóta, elég sokszor kaptunk bizalmat a kerületiektől arra, hogy intézzük a kerület ügyeit, ön is bízzon bennünk, bízza ránk nyugodtan ezeket a kérdéseket. Nem akarunk rosszat az itt élőknek.”

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. december 24. 02:31
Szomorú, hogy a fidesz ennyire kommunista alja okádék párttá vált pár év alatt.
VESZ ÉSZ
2016. december 22. 13:56
Ez még egy elfogadható válasz,mert közben meg ezt gondolta:Kis anyám ne avatkozz bele a nagyok dolgába,fogd be a pofádat és kuss.
oskar
2016. december 22. 10:01
Én egyetértek Kocsissal. Tulajdonképpen az elosztás viszonyainak kapitalista változatára szavaztunk a rendszerváltozással. Akkor nem igazán lehetett látni az USA filmekben, (cenzúra) hohy ameroka is tele van szegényekkel is Az,hogy ki a szegény, teljesen relatív. A minap az egyik éjjel nappali boltban jegyeztem meg,hpgy de sajnálom azokat az embereket akik az utcán alszanak. Az eladó azt a választ adta, hogy " tidka mennyi pénzt isznak el ezek egy nap?"
Senye Péter
2016. december 22. 07:22
Milyen egy jó politikus? Egy angliai választás előtt néhány vezető politikus északra autózott, hogy segítsenek helyi jelöltjeiknek. A sűrű ködben utat tévesztettek. Megláttak valakit az út szélén álldogálni. -Megmondaná, hol vagyunk? -Az autóban. - hangzott a válasz. Értetlenkedve tovább hajtottak, de egyikük megjegyezte: -Ez az ember kiváló politikus lenne. Miniszterként a parlamenti vitákban is megállná a helyét. Arra válaszolt, amit kérdeztünk, nem hazudott, és csak olyant mondott, amit nélküle is tudhattunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!