Üres bőrönd miatt zárták le a körutat a Nyugatinál

2016. december 22. 15:57

A hatóságok egy elhagyott gyanús csomag miatt lezárták a Teréz körutat a Nyugati térnél. A tűzszerészek átvizsgálták a csomagot, majd közölték, hogy a gazdátlan csomagban nem volt robbanószer vagy robbantásra alkalmas eszköz.

2016. december 22. 15:57

A hatóságok lezárták a Teréz körutat a Nyugati térnél egy elhagyott csomag átvizsgálása miatt, a villamosok sem közlekedtek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata csütörtök délután azt közölte, hogy a Podmaniczky út és a Váci út közötti szakaszt teljes szélességében lezárták.

Készenléti Rendőrség tűzszerészei átvizsgálták a gazdátlan csomagot, ám robbanószert vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak benne, a bőrönd ugyanis teljesen üres volt. A vizsgálat után az útzárat hamar feloldották.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. december 22. 17:42
Vigyáznak a polgárokra és ez ezzel jár. Még sok ilyen lesz, de emberéletet nem követel és ez a lényeg.
apoa
2016. december 22. 16:24
Lezárták a Körutat. Minket nem érint a migráció okozta bizonytalanság! Igaz libsikéim?
komondor
2016. december 22. 16:13
Rasikának nem fért bele a 20 millás kocsijába a shopingolt dolgok és a felesleget hátrahagyta.Könnyen jött könnyen megy. Sajátlábot mind az 5 gyerek alá!!
hujje
2016. december 22. 16:06
Koszi libsik a csodas multikultit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!