Willy és Lilly lesznek a vizes vb kabalái

2016. november 28. 13:28

Bemutatták a nagy ellenszenvet kiváltó Bol-Dog utódait, Water Lillyt és Water Willyt. Ők lesznek a a 2017-es vizes világbajnokság kabalái – derült ki a szervezőbizottság hétfői sajtótájékoztatóján. Az eseményen részt vett Gyárfás Tamás is, ám a Magyar Úszó Szövetség körül kialakult botrányról nem volt hajlandó beszélni.

2016. november 28. 13:28

Water Lilly és Water Willy lesznek a 2017-es vizes világbajnokság kabalái – derült ki a szervezőbizottság hétfői sajtótájékoztatóján. A két figura a nagy ellenszenvet kiváltó Bol-Dogot váltja. 

Miután a pulit a közönség nyomására visszavonultatták, a szervezők meghívásos pályázatot írtak ki annak érdekében, hogy az „új arculathoz illeszkedő fiatalos, rokonszenves és sportos, magát jól eladó jelkép szülessen.” 

Így született meg Lilly és Willy, akiknek a megálmodója Tatai Tibor volt.

A szövetség és az úszók közti vitáról nem lehetett kérdezni

Noha a sajtótájékoztatón részt vett Gyárfás Tamás is, a Magyar Úszó Szövetség elnöke csak alig szólt hozzá a témához. Mikor pedig az alkalom kérdés-válasz része következett, a szervezők felhívták a figyelmet, hogy csak az új kabalákról, a megkezdett jegyeladásokról és az esemény alatt dolgozó önkéntesek munkájáról lehet kérdezni. 

A 444 szerint Gyárfás Tamás a sajtótájékoztató után sem akarat a szövetség és az úszók között kialakult konfliktusról beszélni, csupán annyit mondott: „nem érzi veszélyben a világbajnokság megrendezését”.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2016. november 30. 09:10
Lemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. A hírt az MTI közölte ma (szerda) reggel.
Conduct
2016. november 29. 14:29
Álljunk ki egy emberként Willy-ért,ne hagyjuk hogy elvegyék tôlünk a mi Willynket.Megmutatjuk a világnak.Tiszteletet nekünk!
amok
2016. november 29. 11:21
Lilly-nek miért van szakálla? Transznemű hipszter?
DrPepper
2016. november 29. 11:02
A legjobb lenne Shane-nek és Katinkának elnevezni őket. Tudtommal ezek nem jogvédett nevek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!