Reagálnék pár dologra

2016. november 14. 09:52

Az alapállítást viszont, hogy a felvételek titkosszolgálati segítséggel készültek volna, elég egyszerűen cáfolnám: ahogy az írásban szerepel, médiamunkás készítette.

2016. november 14. 09:52
Panyi Szabolcs

Sziasztok! Mint a cikk szerzője, reagálnék pár dologra, mert a megmosolyogtató kiindulópont mellett tök érdekes felvetések vannak a posztban. Az alapállítást viszont, hogy a felvételek titkosszolgálati segítséggel készültek volna, elég egyszerűen cáfolnám: ahogy az írásban szerepel, médiamunkás készítette. Az ő védelme érdekében nem szerepel a neve, de adott esetben simán el tudom képzelni, hogy a jövőben majd névvel is vállalja. Hogy hogyan lehetett kiszúrni Rogánék találkozóját, meg kellett-e négy figyelő éjjel-nappali bevetése ahhoz (lol), hogy egy ilyen videó elkészüljön? Nem. A videón szereplő három illető ugyanis mindig ugyanabban az időpontban találkozgatott, Habony és Rogán meg elég feltűnő jelenség ahhoz, hogy ezek a randik a város kellős közepén szemet szúrjanak. Ezt fideszes politikusok nekem mind úgy kommentálták, hogy »ennyire tényleg nem lehetnek hülyék«. Hát, íme. Viszont az amerikai nagykövetség közelsége az már egy érdekes felvetés. Simán el tudom képzelni, hogy a két grúz expolitikus, Rekhviashvili és Gilauri vagy a Kertész Balázs-féle találkozó előtt, vagy azt követően mondjuk oda mentek. Ahogy a mai cikkemben megírtam, az Exim-hiteles erőműprojektről Rogán haverjánál tárgyaló Rekhviashvili 12 évig volt a Soros-féle Open Society Foundations (OSF) budapesti programmenedzsere. (http://index.hu/.../egy_soros-kozeli_bankar_targyalt.../) Ő és Nika Gilauri volt grúz miniszterelnök Miheil Szaakasvili exelnök gárdája. Ez egy abszolút oroszellenes és megbízhatóan Amerika-barát, pro-NATO társaság, amerikai egyetemeken tanultak, üzleti kapcsolataik is oda kötik őket - Szaakaasvili ráadásul pár nappal ezelőttig az ukrajnai Odessza kormányzója is volt. Ha valakinek nem érdeke ezekről a figurákról meg a találkozóikról felvételeket készíteni, azok éppen az amerikaiak. De kösz azért a figyelmet, srácok!

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2017. április 23. 21:06
Hát, lehet, hogy azért, mert Juhász nem tényező a mai politikában. Rogán meg igen.
balbako_
2016. december 08. 08:04
Tehát a "nagy leleplezés" hogy Rogán, Habony,Kertész Balázs bementek a városban egy kapun. Ezek után persze, hogy nem perelnek semmit, mert ennyi "bizonyítékkal" egyetlen országban nem indítanak vizsgálatot. A szomorú, hogy ebből meg lehet élni!
avmanster
2016. december 06. 16:11
ennél a "médiamunkás" újkreált szónál már csak a "szexmunkás" nevetségesebb.
atila68
2016. november 30. 13:08
Te meg a hangok, kicsi Zokni? A te idődnek már úgy is mindegy amennyit itt elbaszol értelmetlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!