Juhász Péter: A KDNP irodájának egy részét hozzádobják a Vajna-féle fánkozóhoz

2016. november 11. 19:54

Az együttes Juhász Péter szerint pályázat nélkül bővítik önkormányzati pincehelyiséggel Vajna Tímea fánkozóját. Az önkormányzat szerint nincs ezzel semmi probléma, az amúgy is ráfizetéses pincéket nem kell megpályázni. Juhász szerint a fánkozó a közeli KDNP-irodához tartozó épületrésszel is bővülhet.

2016. november 11. 19:54

Juhász Péter, az Együtt alelnöke pénteken Vajna Tímea fánkozója előtt azt állította, hogy a büfé pályázat nélkül kapott az önkormányzattól további bérleti területet – számol be az Index.

 Juhász Péter a fánkozó mellől jelentkezik

A kerületi önkormányzat szerint teljesen szabályosan jártak el, mert a veszteséges, leromlott pincehelyiséget pályáztatás nélkül is kiadhatják.

Juhász szerint azért különösen érdekes az eset, mert állítása szerint az Arany János utcai fánkozó az Október 6. utcában lévő KDNP irodához tartozó ingatlanrésszel is bővülni fog.

Az együttes politikus szerint Vajnáék megfogják vásárolni a feltételezhetően raktárnak használt pincehelyiséget. A KDNP egyelőre nem reagált arra, hogy miért kerül a fánkozóhoz az irodájukhoz tartozó terület egy része. 

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. november 12. 22:52
Valami hasonlóra mondta egyszer Suchman Tamás egykori miniszter, hogy "törvényes, de nem etikus." Az egy dolog, hogy pályáztatás nélkül is kiadhatják, de hogy hogynem nem Kis Pista vállalkozónak adják ki, hanem Vajna Tímeának. Szóval politikai alapon osztogatnak a csókosoknak azaz a Fideszhez közel álló válllakozóknak.
madarasi.abel
2016. november 12. 19:03
most, hogy trump győzelmével összeomlott a pc diktatúra, nyugodt szívvel leírhatom: menjen a picsába az összes geci, aki szemet huny a lopásoknál, csak azért mert az övéik a tolvajok.
Timur Link
2016. november 12. 14:39
Aggódom a Juhász miatt! Portik nem jut a svájci számlán fekvő pénzéhez és akkor miből "dotálja" ezt az önjelölt néptribunt?
Mindjárt
2016. november 12. 13:10
Legyen Andy Vajna a felcsúti maffia logója. Tökéletes a zsideszbolsiknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!