Gyurcsányék értesítik az FBI-t és az Interpolt Orbán arab szomszédjáról

2016. október 30. 13:54

Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján bejelentette, értesítik az Interpolt és az FBI-t a nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon magyarországi ügyleteiről. Korábban a Magyar Narancs írta meg, hogy az Orbán Viktor házával szemközti villa Pharaon érdekeltségébe került. Varju László elmondta: a terroristákat finanszírozó Pharaon Orbán egyik családtagjával és a Tokaji Kereskedőházzal is üzletelt a közelmúltban.

2016. október 30. 13:54

Korábban a Magyar Narancs nyomán megírtuk, hogy a miniszterelnök új tulajdonosa a nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon érdekeltségébe került.

Másfél héttel az eset után Demokratikus Koalíció is reagált. Értesítik az Interpolt és az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI), hogy a miniszterelnök családja – állítólag az FBI által körözött – Ghaith Pharaonnal üzletel – tájékoztatott a párt alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten.

Varju László közölte: Ghaith Pharaon nagy értékű ingatlanügyletet bonyolított le Orbán Viktor egyik családtagjával és üzletelt a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal. Legújabban pedig Orbán Viktor házával szemben vett magának ingatlant.

Ezzel pedig a miniszterelnök „illusztris társaságba került”, hiszen Ghaith Pharaonnak korábban Oszama bin Ladennel is közös üzlete volt – tette hozzá. Hangsúlyozta: „mivel a kormány nemzetközileg is ismert bűnözőkkel üzletel” a DK mindent megtesz, hogy megvédje az országot. Ezért tájékoztatják az Interpolt és az FBI, illetve a magyar nyomozó szerveket.

(MTI)

Összesen 342 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2016. november 01. 18:26
Hát igen, Gyurcsány már évek óta árgus szemekkel figyeli az arab terroristákat. Csak akkor nem látja őket, ha hosszú kígyózó sorokban vonulnak.... :))))))
Mr.Falafel
2016. november 01. 16:38
Lehet ezt fokozni elvtársak! Nincs egy nemzetközi jogi szakjogász a DK-ban? És ez a konda a második legtámogatottabb párt Budapesten. Hát, ez a fővárosról is elmond mindent.
Venn
2016. november 01. 16:17
Megvédik Mo.-ot, károgja a Varjú..:D haaahaha
Text adósság
2016. október 31. 19:48
Hogyan Hívják a Nemzetközi Polt Pétert InterPolt.:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!