Válasz.hu: Diplomatát csinál a kormány Gyurcsány személyi titkárából

2016. augusztus 03. 15:16

Kolozs András, Gyurcsány Ferenc volt tanácsadója és személyi titkára lesz az Orbán-kormány külgazdasági attaséja Marokkóban – értesült a Válasz. A lap szerint elkönyvelhető, hogy Kolozs „átállt”, hiszen eddigi munkahelye az az Eximbank volt, amely a Válasz szerint a jobboldalhoz köthető.

2016. augusztus 03. 15:16

A Válasz értesülése szerint az „exgyurcsányista” Kolozs András az Orbán-kormány külgazdasági attaséja lesz Marokkóban.

Kolozs korábban Gyurcsány Ferenc tanácsadója, majd személyi titkára is volt, ám a Válasz szerint mára „mindenki elkönyvelheti”, hogy Kolozs „átállt”, hiszen eddigi munkahelye az Eximbank volt, amely a lap értesülési alapján a jobboldalhoz köthető.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanchaster
2016. augusztus 04. 10:49
Na ennyit a dühöngő diktatúráról, a klientúra építésről, meg az árokásásról és vidékéről... Tényleg röhejes, hogy ha egy fideszes nagykövet menne Marokkóba, azon őrjöngene mindenki, hogy pártkatona. Most azon őrjöng mindenki, hogy miért nem az? :))
NemzetiKonzervatív_jobbközép
2016. augusztus 04. 10:38
Amúgy is, ha fideszest neveztek volna ki, akkor meg az lenne a baj, hogy minden posztot a fideszesek kapnak meg, ha meg ellenzékit neveznek ki, akkor meg hülye a kormány... Döntsük már el! Még, hogy összenő ami összetartozik, hülyeség! A baloldal sosem érhet fel a Fidesz-KDNP-hez.
NemzetiKonzervatív_jobbközép
2016. augusztus 04. 10:36
Na tessék! A demokrácia újabb beteljesülése! Még hogy Magyarországon csak a fideszesek érvényesülnek! Eörsi főtitkár, Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, most pedig egy volt MSZP-s attasé! A demokrácia győzedelmeskedik.
Harangláb
2016. augusztus 04. 00:56
...Jó, de azért a Lendvai Ildikót neeeee!!!!! (Amúgy meg jó a [email protected] szükség van erre???)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!