Tényleg katonának állt Novák Előd

2016. augusztus 02. 10:55

Tartalékosnak képzik ki Novák Elődöt, a Jobbik politikusát, aki ígéretéhez híven beállt katonának, miután leváltották az alelnökségről a pártjában. Novák igyekszik nem politizálni a kiképzésen, és azt is megjegyezte, hogy „a kiképzők a parancsuralmi rendszerrel nem élnek vissza, értelmetlenül nem szívatnak, felkészültnek tűnnek”.

2016. augusztus 02. 10:55

Mintegy százharminc bajtársával együtt vonult kiképzésre Novák Előd, a Jobbik politikusa, aki ígéretéhez híven katonának állt. 

Én is csalódtam, de pozitívan: az apáinktól ismert állapotok helyett sokkal jobb a helyzet: a kiképzők a parancsuralmi rendszerrel nem élnek vissza, értelmetlenül nem szívatnak, felkészültnek tűnnek; feszes, tartalmas programot biztosítanak bevonulásunk 25 napjára. Sokkal többet lőhetünk, mint amit a legtöbben gondolnak, de a kiképzés részleteiről nem írhatok” – írta Facebookon a politikus, aki egyben arra is felhívta a figyelmet, hogy még mindig kevés a fiatal tartalékos.

Egy későbbi posztban arról írt, hogy jól sikerült a lőgyakorlata, bár a sorozatlövést is kipróbálta, amit nem kellett volna. Ennek kapcsán megjegyezte, hogy felettesei magyarázkodás helyett a „Parancs, értettem!” választ preferálják, neki viszont nehéz erre rászoknia, mert „kreatív és kritikus” típus. 

Igyekszem amúgy »elvegyülni« a közkatonák között, nem politizálok a kiképzőbázison, legfeljebb az esti, rövid szabadidőben, a honvédségi területen kívül, abban a borozóban, ahol a Jobbik helyi szervezete alakult, s ahol még ma is kint van az mozgalom zászlaja, még ha az alapszervezet fel is oszlott, s helyi tagjaink az utóbbi időben inaktívvá is váltak csalódásaik miatt…” – írta Novák.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2016. augusztus 03. 14:20
Novák Elődnek semmilyen szakmája végzettsége nincs, nem ismert semmilyen polgári fogalakozást, egy klasszikus megélhetési politikus. Beállt katonának egy operetthadseregbe (a rádió szerint a hadsereg felkészültsége egy fejlődő országok között a középmezőnybe tartozna), ahol kinyalják az aranyerét is, mert még megvannak a felsőbb kapcsolatai. A leszerelés után döngeti a mellét, hiszen "Ő" egy kemény legény.
gwrf
2016. augusztus 03. 10:13
A lényeg, hogy rendszeresen posztoljon magáról a fészbúkon. Honvédelemnek álcázott lájkkurválkodás.
rajgy
2016. augusztus 03. 09:11
".......tagjaink az utóbbi időben inaktívvá is váltak csalódásaik miatt......." Nem csoda a csalódás, ahogy László Petrával is elbántak. (20 perc alatt kihátráltak) 20 perc alatt nem lehet semmi körülményt átvizsgálni, legfeljebb a liberális VILÁG-"HISZTI"-től megrettenni. Bár van már német/angol mértani bizonyíték is a "GÁNCS" ellen, de azóta sem mertek a nő mellett kiállni. https://www.youtube.com/watch?v=OiPZcsKKbto
Akitlosz
2016. augusztus 02. 23:14
"még mindig kevés a fiatal tartalékos." Létezik az az összeg, amennyiért lenne elegendő fiatal tartalékos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!