Liberálisok: Tarlós végrehajtóvá vált, súlytalan lett

2016. augusztus 04. 11:10

A Fodor Gábor fémjelezte Magyar Liberális Párt szerint Budapest főpolgármestere, Tarlós István súlytalanná vált mint a főváros vezetője, egyre inkább csak végrehajtói szerepet tölt be.

2016. augusztus 04. 11:10

Szabadai Viktor, az ellenzéki párt fővárosi választmányának elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Tarlós István regnálása egyet jelent Budapest politikai, gazdasági és hatásköri leépülésével. Tarlós István szerepe és ezzel Budapest politikai szerepe egyre inkább leépül: a főváros érdekérvényesítő képessége csökken, a városvezetést nem vonják be a főváros jövőjét érintő kérdések eldöntésébe, tette hozzá a politikus.

Kifejtette: az önkormányzat költségvetésében a bevételi főösszeg kisebb, mint korábban, fővárosi cégeket államosítottak, az iskolákat és a kórházakat elvették, így a fővárosnak nincs beleszólása abba, hogy ezekkel mit történjen. Emellett a fejlesztésekhez hitelfelvételre is szükség van. Az MLP ezek miatt már nem látja, hogy miért lenne szüksége Budapestnek Tarlós Istvánra városvezetőként, és ezért erre a kérdésre választ remélve ötletpályázatot írnak ki, mondta Szabadai Viktor.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. augusztus 05. 18:52
Milupa My Little Pony hatás.
TAVIROZSA
2016. augusztus 04. 16:12
Demszky bezzeg, ha kellett konfrontálódott, keményen intézkedett, mindent megszerzett kedves kis fővárosának ! - Ja nem ...az esernyős ünnepi beszéde megvan ? Fajsúlyos vezető volt ! :D :D
még fokozza
2016. augusztus 04. 13:25
Tarlós halálra gázolt egy gyereket.
briganti
2016. augusztus 04. 13:05
"A Fodor Gábor fémjelezte Magyar Liberális Párt" Köszi, ennyi elég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!