Hosszú Katinka máris indul a világkupára

2016. augusztus 25. 09:14

Szerdán érkezett haza az olimpiáról Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, de máris indul Párizsba, hogy a világkupa első állomásán ússzon pénteken.

2016. augusztus 25. 09:14

Hosszú Katinka, háromszoros magyar olimpiai bajnok úszónk szerdán érkezett a magyar küldöttséggel Rióból Budapestre, de a Facebookján máris bejelentette: indul is Párizsba, hogy a péntek-szombati úszó világkupán versenyezzen.

A Mandiner szerkesztőségében keressük ehhez a szavakat.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2016. augusztus 25. 16:02
Gratulálok csodálatos riói eredményeiért. Megértem a pénzdíjas versenyeken való indulását is, hiszen tudom jól, nincs olyan szénásszekér, amelyikre még egy villával nem férne. Nem értem viszont, akkor miért tépett szét több tíz millió forintot?
robag
2016. augusztus 25. 12:40
Ezért Iron Lady, ha jól sejtem. De lassan arany vagy golden ladynek is hívhatnánk :D
Sulammit
2016. augusztus 25. 10:37
Micsoda energia van ebben a nőben! Szilárd a kardjához sem nyúl októberig. Katinka pedig alig ad magának egy kis pihenőidőt. Jól látható volt ezen az olimpián, hogy sokkal keményebb edzésekre és több versenyre van szüksége a sportolóinknak. Ma már csak így lehet jó eredményt elérni.
quiet
2016. augusztus 25. 09:54
Hajrá Katinka !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!