Embercsempészt fogtak el a rendőrök az M5-ös autópályán

2016. augusztus 06. 10:18

Három illegálisan az országba belépett iraki férfit próbált személyautóval Budapestre szállítani egy 62 éves szegedi férfi, mikor az M5-ös autópályán megállították a rendőrök.

2016. augusztus 06. 10:18

Három illegálisan az országba belépett iraki állampolgárt próbált személyautóval Budapestre szállítani egy szegedi férfi, mikor az M5-ös autópályán megállították a rendőrök – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a személygépkocsit a sztráda csengelei pihenőjénél ellenőrizték a járőrök, a gépkocsiban a sofőrön kívül három iraki férfit találtak. Ők tanúmeghallgatásukon elmondták, embercsempészek közreműködésével jutottak el Magyarországra, majd a szegedi férfi szállította őket tovább, Budapest felé, úticéljuk Nyugat-Európa volt.

A 62 éves sofőr a terhére rótt bűncselekmény elkövetését részben elismerte. Ellene - őrizetbevétele mellett - embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – tudatta a főhadnagy.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BookZZ
2016. augusztus 06. 22:57
Mikor olvastam a címet már tudtam, hgoy valamelyik szegedi ősbolsevik geci volt. Az összeset deportálni kéne ezekkel a jöttmentekkel együtt.
Szúnyog
2016. augusztus 06. 12:42
10 év, kocsi elkobzás. Mindez statáriálisan 1 nap alatt. A betolakodókat elítélni, örökre kitiltani, majd gumibottal kiverni a határon át. Az elfogás utáni második napon az ítéleteket a TV-ben bemutatni, arab felirattal is.
tunde04
2016. augusztus 06. 11:20
az ilyen rohadjon bele a cipőjébe! októberben meg biztosan a nemre szavaz, de a pénzért eladja a lelkét az ördögnek! a pénzét elvenni, kocsiját lefoglalni, és példásan megbüntetni! ennyit kérek!
Békanász a hasadon
2016. augusztus 06. 11:04
Borulhat a Dialógus Platform Egyesület is Ugyanakkor nemcsak az Orchidea Iskolának lehet köze a hitszónok mozgalmához, hanem a Dialógus Platform Egyesületnek is. A Civil Szemle nevű lap 2013-ban így írt róluk: „A Dialógus Platform Egyesület 2005-ben jött létre török és magyar tagokkal, a Gülen-mozgalomhoz kötődik. A güleni tanítás fordításán és publikációs tevékenységen kívül konferenciákat szerveznek.” http://mno.hu/belfold/civil-szervezet-is-aggodhat-a-torok-keres-miatt-1355365 Dialógus Platform Egyesület Contact (2) Full Name: Enikö Schradi http://www.annalindhfoundation.org/members/dialogus-platform-egyesulet „UTAZÓ VALLÁSI DIALÓGUS” Dialógus Platform Egyesület – Keresztény-Zsidó Társaság Dialógus Platform Egyesület Budapest, VI. Andrássy út 16.II.em. T: 06-1-332-0635; Schrádi Enikő: Hétfő-Péntek 10-16 h. http://kzst.hu/index2015.html Ez hogy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!