A bronzéremért játszhat a női vízilabda-válogatott

2016. augusztus 17. 22:47

Nem sikerült legyőznie az elődöntőben az Egyesült Államokat a magyar női vízilabda-válogatottnak, így pénteken az olimpiai bronzéremért mérkőzhet az orosz csapattal.

2016. augusztus 17. 22:47

A magyar válogatott 14-10-re kikapott a címvédő és világbajnok amerikai csapattól a riói olimpia női vízilabdatornájának szerdai elődöntőjében, így pénteken az oroszokkal találkozik a bronzmérkőzésen.

Bíró Attila szövetségi kapitány Európa-bajnok együttese csak az első negyedben tudta tartani a lépést jóval esélyesebb riválisával, amely végül megérdemelt győzelmet aratott.

A magyarok így – akárcsak nyolc évvel ezelőtt Pekingben, valamint a legutóbbi londoni olimpián – a bronzcsatában lesznek érdekeltek. A válogatott két nap múlva az oroszok ellen a magyar női vízilabdázás történetének első ötkarikás érmét szerezheti meg.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
excopp
2016. augusztus 18. 07:47
- a jobbtól nem szégyen kikapni - előre a bronzért Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
balbako_
2016. augusztus 18. 06:57
Megtettek mindent, de az ellenfél jobb volt. Azért gratulálok lányok és hozzátok a bronzot! Hajrá magyarok!
Alarik
2016. augusztus 18. 01:26
Női pólóban az USA jól láthatóan a legjobb csapat. Hajrá, magyar lányok, előre a bronzért!
Harangláb
2016. augusztus 17. 23:28
...Amúgy minden tiszteletem azoké, akik kijutnak, és küzdenek oroszlánként, akár szereznek érmet, akár nem!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!