Balog Zoltán az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését kezdeményezi

2016. július 19. 20:38

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kezdeményezi Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését.

2016. július 19. 20:38

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a keddi nappal kezdeményezi Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését – tájékoztatta a tárca az MTI-t.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye szerint a lépésre a 2014-2020-as uniós fejlesztési programok „szakpolitikai koordinálásának hiányosságai” miatt kerül sor.

Közölték: az új államtitkár kinevezéséig az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárság vezetésében a miniszter közvetlen irányítása alatt az általános helyettesítési rend érvényesül.

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2016. július 20. 07:13
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- NÉPSZAVAZÁS ??? SENKI NE MENJEN EL NÉPSZAVAZNI! MEG SE JELENJEN A SZAVAZÓHELYISÉGBEN !! Egy ehhez hozászóló véleménye: "Miről lehet szavazni? Próbálja meg mindenki értelmezni! „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Arról szavazunk, hogy az EU az Országgyűlés hozzájárulásával betelepíthessen kötelező jelleggel nem magyar állampolgárokat Magyarországra. Tehát ha önként vállalja az országgyűlés a betelepítést, akkor korlátlan mennyiségűt be lehet telepíteni. Ha csak a kvóta mennyiségűt akarja engedni az országgyűlés, akkor csak annyi telepszik be amennyit az EU akar. Gyakorlatilag mi nem döntünk semmiről sem, csak az "Orbángyűlés". Más lenne a leányzó fekvése, ha ez lenne a szöveg: „Akarja-e, hogy az Európai Unió, és/vagy az Országgyűlés előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését?”
Tintamin
2016. július 20. 01:09
Sebaj, marad még 250 másik!
VakzKommondor
2016. július 19. 23:14
nem adott vissza eleget, pedig zsíros pozíció.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. július 19. 22:47
Így a félhülye balog felmentődik egy kellemetlen államtitkártól. Lehet tapsolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!