„Orbán Viktor nyerte a meccset”

2016. június 16. 10:03

Az utca embere szerint Orbán Viktor a legfontosabb poszton játszott a keddi osztrák-magyar meccsen.

2016. június 16. 10:03

„Orbán Vikotor nélkül nem győzhettek volna” - mondta a keddi osztrák-magyar meccsről az utca embere a 24.hu-nak. Mások szerint azonban nem csak a pénzről van szó, hiszen „egy zsák pénz sosem rúgott még gólt”.

A megkérdezettek abban reménykednek, hogy Izland ellen szombaton döntetlent tud játszani a magyar válogatott.

 

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. június 17. 07:07
Jol latja Orban: A bekemenet nepenek nem kell mas, csak futballsikerek meg rezsicsokkentes. Es boldogan hal ehen az ostoba magyar.
Senye Péter
2016. június 17. 07:06
Egy értelmes kormány támogatja a sportot. De ne akarjunk a sportsikerek és -vereségek mögött közvetlen politikai összefüggéseket keresni.
balbako_
2016. június 17. 06:42
Sokadszor is visszaböffen az ostoba balliberális politika, az Orbán gyűlölet irracionális világa. Az emberek tisztelik a sportsikereket és az állandóan mantrázott ostobaságok, hogy Orbán Viktor csak a focira költ ilyenkor ütnek vissza. Mert a férfi és női kézilabdasikerek mögött is új csarnokok a nyugodt munkához szükséges stabil anyagi és eszközháttér áll, de az úszók sikere is levezethető az új uszodákhoz. A kajak-kenu szakág vezetője is azt nyilatkozta (pedig Baráth Etele nem egy Orbán ember), hogy minden ami a sikeres versenyzéshez kell rendelkezésre áll, de a v ívók, tornászok is hasonlót állíthattak. Összefoglalva ez a kormány vitathatatlan gazdasági sikerei mellett a sportok - ezen keresztül az egészséges életmód - barátja. (Nem volt ez mindig így a droggal és a gyermekpornóval, homoszexualitással kokettáló SZDSZ-MSZP kormányoknak ezek voltak fontosak nem az egészséges élet)
states
2016. június 17. 02:45
Ekkora pofont a magyar baloldal csak a választásokon szokott kapni. Szegények már meccset sem nézhetnek, mert 11 Orbánt látnak futni a címeres mezben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!