A Jobbik eltörölné a szurkolói kártyát és a vénaszkennert

2016. június 27. 14:55

A Jobbik szerint a szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokságon bebizonyították, hogy nem bűnözőként, hanem partnerként kell őket kezelni, ezért törvénymódosító javaslatot tettek a szurkolói kártya és a vénaszkenner eltörlése érdekében. A párt emellett egy a családoknak szóló kedvezményrendszer kidolgozását kéri.

2016. június 27. 14:55

A Jobbik a szurkolói kártya és a vénaszkenner eltörlése érdekében törvénymódosító javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek. Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta, hogy a szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokságon bebizonyították, hogy nem bűnözőként, hanem partnerként kell őket kezelni, ezért elő kell segíteni, hogy bejuthassanak a stadionokba.

A jobbikos politikus párttársával, Dúró Dórával közösen találkozót kezdeményez Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökével, akitől egy, a családoknak szóló kedvezményrendszer kidolgozását kérik. Értékelésük szerint ugyanis ki kell használni, hogy egyre több magyar gyerek teszi le a külföldi mezeket és veszi fel a magyart, azonban a családok anyagi helyezte nem mindig teszi lehetővé a meccsekre járást.

Szilágyi György egyúttal azt javasolta a kormányfőnek és az államfőnek, hogy állami kitüntetéssel köszönje meg a válogatottnak és a szakmai stábnak - Dárdai Pált is beleértve -, hogy egységbe tudták kovácsolni az embereket.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2016. június 27. 22:01
Életbevágó létkérdésekkel próbál szavazatokat szerezni a Jobbik..
Megmondó kapitány.
2016. június 27. 20:15
A kártya már nem is kötelező,szkenner meg csak egy pályán van.
kurbitalis
2016. június 27. 16:06
A Jobbik az ultra-anarchisták kegyeit keresi? Legközelebb a kábítószer liberalizálásért száll síkra? ;)
zőldsas
2016. június 27. 15:31
Én meg a jobbik tornából felmentett társaságát pláne amikor stadion építésekről papolnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!