Orbán nem akar bocsánatot kérni Gyurcsánytól, inkább fellebbezett

2016. május 24. 11:00

Nem fogadta el az elsőfokú ítélet Orbán Viktor, amely szerint bocsánatot kellett volna kérnie Gyurcsány Ferenctől egy kijelentése miatt, ehelyett inkább fellebbezett – tudta meg a Bors, amit a Miniszterelnök Sajtóirodája is megerősített.

2016. május 24. 11:00

Első fokon bocsánatkérésre kötelezte a bíróság Orbán Viktort, amiért korábban a miniszterelnök Strasbourgban, egy újságírói kérdésre azt állította: Gyurcsány Ferenc cége, az Altus Zrt. pártcélokra – azaz a DK céljaira – használja az Európai Bizottságtól elnyert pályázati pénzeket, amelyet üzleti támogatásnak álcáznak. A volt kormányfő emiatt tavaly perelte be Orbán Viktort.

Gyurcsány Ferenc most a Borsnak így nyilatkozott: „nem volt még példa arra, hogy hivatalban lévő kormányfőről kimondta volna a bíróság: hazudott, és emiatt bocsánatot kell kérnie”. Orbán azonban nem akar bocsánatot kérni, inkább fellebbezett az ügyben – írja a lap. A Bors értesülését a Miniszterelnök Sajtóirodája is megerősítette.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2016. május 24. 21:55
Ez még mindig egy vidéki bunkó.
Tintamin
2016. május 24. 17:36
Ez a kettő egykutya, basszákmeg! Zuglóban óriási haverok lettek, a két tolvajbanda.
írmag
2016. május 24. 15:57
Jemelján, közismert a betegességed a magad elkövette bűnök más fejére olvasásának élvezetében. Ez olyan, mint a férfiasságod a dobrev, apró unoka esetére a pénz és a hatalom megközelítése, másrészt pártérdekeid egyengetéséből való felhorgadásod a vadas röfi ügyében. A „nem volt még példa arra, hogy hivatalban lévő kormányfőről kimondta volna a bíróság: hazudott” példálózás csak a pénznek nincs szaga (adóztatási célú helyretalálásod) eszméjét bizonyítja, mint a lopott diplomadolgozat eltüntetése és pereskedéseid az ügyben. Utána a mély csend (mint szar a gazban). Közismert viszont egy ilyen miniszterelnöki megnyilvánulás, egy hivatalban lévő kormányfőről, ami übereli őlotyaságod hazug érveit is: „Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – azt csak a tények miatt kell megemlíteni, az ebben lévő gondolat, a rossz emlékezettől való ferdítés ellenére is lopott, Szabad Kossuth Rádió, 1956. október 30.: „Hazudtunk nappal és hazudtunk éjjel. Hazudtunk minden hullámhosszon.” Summa summárum, még az őszödi beszéded is lopott anyagból áll. Hogy is van ez, volt kormányfő? (Tudod a cigány lova: nem vak ez, csak "bátor")
kjkj945
2016. május 24. 14:43
Gyurcsány alelnöke beismerte, azért lobbizik az uniónál, hogy példásan büntessék meg hazánkat és böszme a spicli hazaáruló a magyaroktól mikor kér bocsánatot???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!