Hosszú Katinka nem engedte, hogy az MTI fotósa lefényképezze

2016. május 20. 16:28

Az MTI fotósa, Kovács Anikó Facebook-posztban számolt be róla, hogy az úszó EB-n szerette volna lefotózni aranyérmeivel Hosszú Katinkát, de az úszó ezt nem engedte – írja a Magyar Nemzet. Kovács a posztban arról írt, hogy csalódott az úszónőben.

2016. május 20. 16:28

Hosszú Katinka nem hagyta, hogy az MTI fotósa lefényképezze érmeivel az úszó EB-n – írja a Magyar Nemzet a fotós, Kovács Anikó Facebook-posztja alapján. A fotós a poszt szerint régóta ismeri az úszónőt.

Eljött a mai nap, amikor szerettem volna a mai érmeivel egy képet készíteni, mivel a sűrű programja miatt nem jött ki a fotózásokra. Vártam és reméltem, hogy nem is olyan, mint ahogy sokan mesélik, hogy megváltozott. Aztán kijött. És mikor látta, hogy csak én vagyok, azt mondta, hogy akkor nem mutatja fel az érmeit. Megkérdeztem: nekem nem? És erre gúnyosan nevetve azt felelte: hát, nem” – írta a posztban.

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. május 21. 17:48
Még egy ilyen csodás sikernek se tudnak örülni a felcsúti cigány kutyái és csak mocsklódni képesek. Reménytelenek
Mindjárt
2016. május 21. 16:07
Nem kell a pimasz kis ribanc, kovács anikó fotozása, hogy láthassuk Katinka és a többi csodálatos magyar úszó fényképeit és videóit. Good News From London: Hungarian Swimmers Collect Gold Medals – Videos! http://hungarytoday.hu/news/news-london-gold-medals-collected-hungarians-video-70835 Nem várom el a felcsúti cigány kutyáitól, hogy tudjanak angol szöveget olvasni de a képeket és a vidókat ők is megnézhetik. A magyar úszók sikereit mindenkinek ünnepelni kéne, nem mocskolódni a magyar csapat legsikeresebb tagja ellen.
crydog
2016. május 21. 10:23
Lehet hogy Hosszú kiváló sportoló, de emberileg egy nulla. A magam részéről gratulálok neki az aranyéremhez, de büszke nem tudok rá lenni.A sportolók mindig is a nemzetük példaképei, ez nem csak sportteljesítményükben hanem a nemzetközi-hazai sportéletben tanusított magatartásukban is elvárásokat támaszt. A magyar sportólók nem csak a teljesítményük miatt példaképek, egy cseperedő kis úszópalánta számára nem hiszem hogy megfelelő példakép a fotóst az anyjába elküldő sportoló. Életemben először nem tudok őszimtén örülni egy honfitársam sikerének.
VESZ ÉSZ
2016. május 21. 10:20
Na álljon meg a menet,emberek!! Ha valaki itt,(pl: egy kiváló úszó)nem ugrik a fotóriporter parancsára akkor az fasiszta,rasszista,kirekesztő náci?Miért hisztek egy semmit érő,tucat cel-eb emberkének,aki vissza él az internet hatalmával,és előnyeivel,oszt,nyafog.Különben is Gyárfás rendelte meg,Hosszú Katinka lejáratását,Kiss László ügyei miatt.Jó lesz felkészülni,lesznek itt még vadabb dolgok is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!