„Gyerünk gyerekek, egy ország veletek!”

2016. május 08. 14:11

Bár a magyar jégkorong-válogatott vereséggel kezdte meg világbajnoksági szereplését, ez a szurkolókat cseppet sem törte le.

2016. május 08. 14:11

A magyar jégkorong-válogatott a szlovákok ellen lépett először pályára az oroszországi világbajnokságon. Bár a mérkőzésen 4:1-re kikaptak a magyarok, az eredmény sem a csapatot, sem a szurkolókat nem keserítette el. A nézőtér a magyar rigmusoktól zengett.

„A nézőtéren mi vagyunk a jobbak” – nyilatkozta az Indexnek az egyik szurkoló.

„Mindig boldogsággal és büszkeséggel tölt el, hogy nekünk ilyen szurkolóink vannak” – dicsérte a közönséget Vas János, a válogatott egyik játékosa is.

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2016. május 08. 17:18
Kanadának is ütöttünk egyet! Bartalis! Csak hetet kaptunk! És mind az NHL-ben játszik! Hajrá Magyarország!
Energetikus
2016. május 08. 16:27
Ami a hokit illeti - na jo, ott vannak es a nagyokkal jatszanak ... - a szurkolok meg csak a "mieinket" latjak, mintha a hoki nem is erdekelne oket ...
Drágha Márió
2016. május 08. 16:14
Objektív okok miatt Magyarország (mely megcsonkítva is bokréta az Univerzum kalapján,de ez most mellékszál) sosem lesz gazdasági,katonai vagy kultuláris nagyhatalom,a sport területén viszont van keresnivalónk.A nyári olimpiai játékok összesített éremtáblázatán a nyolcadik helyen állunk,éppen ezért a tömegsport mellett az élsportra sem kell sajnálni a közpénzt,a tornából felmentett liberálbolsevikok ajvékolásával pedig nem kell foglalkozni...
pollip
2016. május 08. 14:30
Meghatódtam, amikor a Kanada elleni meccs végén a szurkolók és a játékosok elénekelték a magyar Himnuszt:-) Gratulálok az emberhátrányból lőtt gólhoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!