Késnek a fizetések Szabolcs megyei kórházakban

2016. április 05. 12:56

Késnek a fizetések a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban és intézményeiben, egyesek pedig azt híresztelik, hogy az intézmény fizetésképtelenné vált – értesült a Mandiner. A kórház szóvivője lapunknak elismerte: valóban késnek egy napot a fizetések, de nem fizetésképtelenség, hanem technikai hiba miatt.

2016. április 05. 12:56
Pintér Bence

A Mandiner arról értesült, hogy a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház, illetve a hozzá tartozó nagykállói, mátészalkai és fehérgyarmatai intézmények dolgozói kedden, a hivatalos határidőre nem kaptak fizetést. Forrásunk elmondta: az intézményekben az a szóbeszéd terjed, hogy a kórház fizetésképtelensége miatt nem kaptak – és bizonytalan ideig nem is fognak kapni – fizetést.

Megkerestük az említett intézményt, ahol Vitkai Éva szóvivőt sikerült elérnünk. A szóvivő elmondta: valóban nem érkeztek meg a fizetések határidőre, ennek azonban nem fizetésképtelenség, hanem a fizetési rendszerben jelentkező technikai hiba az oka.

A hibáról kedd reggel emailben értesítették a dolgozókat. Vitkai elmondása szerint a hibát sikerült kijavítani, így szerdára mindenki meg fogja kapni a fizetését.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abszurdisztán
2016. április 06. 00:41
Késnek a fizetések Szabolcs megyei kórházakban orbán: Kit érdekel? Csak moslékzabáló tirpák magyarok!
Abszurdisztán
2016. április 06. 00:40
Az a lényeg hogy a cigány egyik cigány STRÓMANJA, mértszaros lőrincz időben megkapja a napi pár Milliárd Ft betevőjét!
Abszurdisztán
2016. április 06. 00:39
Apa, kezdődik!
cutcopy
2016. április 05. 14:24
A szocik idejében nem problémáztak ezen, bezárták..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!