Index: A Századvég egyik vezetőjét jelölik londoni nagykövetnek

2016. április 20. 19:38

Szalay-Bobrovniczky Kristófot, a Századvég kuratóriumának elnökhelyettesét jelölik londoni nagykövetnek, a meghallgatását hétfőn zárt ülésen tartja a parlament külügyi bizottsága – írja az Index.

2016. április 20. 19:38

A korábbi híreknek megfelelően hivatalosan is Szalay-Bobrovniczky Kristófot, a Századvég kuratóriumának elnökhelyettesét jelölik londoni nagykövetnek – írja az Index. Szalay-Bobrovniczkyt a hágai nagyköveti poszt várományosával együtt hétfőn hallgatja meg a parlament külügyi bizottsága zárt ülésen.

A portál megjegyzi: Szalay-Bobrovniczky Kristófot valószínűleg nem követi Londonba felesége, a Budapest főpolgármester-helyetteseként tevékenykedő Szalay-Bobrovniczky Alexandra, mivel nincs hír arról, hogy az megválna posztjától.

A Szalay-Bobrovniczky-családban egyébként már van diplomata: Kristóf testvére, Szalay-Bobrovniczky Vince korábban bécsi nagykövet volt, és jelenleg is külszolgálatban dolgozik – írja a portál.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
22-es csapdája
2016. április 21. 10:22
Azért tényleg nagyon furcsa ország vagyunk. Van egy néhány tucat ember, aki mindenhez ért, mindenben kiváló és őket vagyunk kénytelenek egyszerre több jól fizető állami állásban tartani, vagy ilyen állás között között cserélgetni. Egyszerűen nincsenek többen, akik ennyire jól beválnának ezekben a pozíciókban.
kuwiq
2016. április 21. 08:25
Ha az a cél, hogy a hideg futkosson a londoniak hátán, ha meglátják, akkor megtalálta a külügy az ideális jelöltet.
maanzaad3
2016. április 21. 07:00
Végre! Igazi szakértő az igazi helyen..:)))))))
Mich
2016. április 21. 00:23
Index-baromság
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!