Tüntetők tiltakoztak Orbán Viktor múzeumkerti beszéde alatt

2016. március 15. 13:16

Hátat fordítottak a Múzeumkertnek a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság rendezvényén részt vevő tüntetők Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt. A Büki Zoltán vezette demonstrálók piros lapot osztogattak. Az Orbán-beszéd hallgatóit és a DMTC tüntetőit rendőrsorfal választotta el.

2016. március 15. 13:16

 Hátat fordítottak a Múzeumkertnek a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság rendezvényén részt vevő tüntetők Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt.

Erre Büki Zoltán, a civil szervezet vezetője kérte a demonstrálókat, akik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójára szervezett központi állami ünnepség közvetlen közelében tüntetnek Budapesten, a Kálvin téren. Büki Zoltán azt mondta, hogy mivel Orbán Viktor már rég hátat fordított a magyar népnek, ezért most a tüntetők mutassák neki a hátukat, néma csendben. Utóbbi kérést sok demonstráló nem tartotta be, ők kiabáltak és fütyültek, dudáltak, sípoltak.

A szervezők papírból kivágott piros lapokat osztogattak a tüntetőknek, és Büki Zoltán azt kérte, tartsák fel azokat Orbán Viktor beszéde végén, a miniszterelnök ugyanis szereti a focit, és ezzel meg tudják neki mutatni, hogy a népnek elege van belőle.

A tüntetésen a hangulat fokozott volt: az állami ünnepség és a demonstráció résztvevőit rendőrsorfal választotta el, azon át rendszeresen fütyültek és kiabáltak egymásra. A rendezvények kezdete előtt két, az állami ünnepségre igyekvő férfit lefogtak a rendőrök, mert rátámadtak egy transzparenst tartó ellentüntetőre.

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. március 15. 23:56
A sehonnaiaknak persze a hon nem jelent semmit - hát zavarják az ünneplőket... aztán, gondolom, beálltak a Pukli-csapatba is...
Mich
2016. március 15. 23:52
Nekik nem volt mit ünnepelniük - hát balhéztak.
neven
2016. március 15. 21:14
Felháborító, hogy ezek a senkiháziak, akiket senki sem választotta meg semmire, hőbölögnek, meg sértegetik Orbánt, aki kihozta a hazánk gazdaságát a gyurcsányi-maszopos-szadeszes zűrzavarból és romlásból!!!!!!!!! Ezeknek a hazaáruló-nemzetromboló gazembereknek semmi sem drága, csak hogy a komcsi pereputtyuk megint hatalomra kerülve kiárusítsák Nyugatnak hazánkat!!!!!!!!!!!!
cutcopy
2016. március 15. 17:42
Odamentek hátat fordítani..? Remélem háttal mentek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!