Összevágta a köztévé Pukli megszólalását

2016. március 04. 09:55

A Pukli Istvánnal készült élő interjút később úgy vágta össze híradójában az M1, hogy úgy tűnjön: Pukli önellentmondásba keveredik.

2016. március 04. 09:55

Úgy vágta meg az M1 Híradója a korábban általuk készített Pukli-interjút, hogy úgy tűnjön: a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója önellentmondásba keveredik – hívta fel a figyelmet a történtekre a Kettős Mérce. Pukli arról beszélt az M1-nek, miért baj, hogy a szüleit is zaklatja az M1.

Míg az eredeti videóban ez a párbeszéd hangzott el:

M1: „Világos, de ezt a diskurzust végül is ön kezdte azzal, hogy egy rádióinterjúban kitálalt, ezzel lavinát indított el, számíthatott arra, hogy megkeresések lesznek?"

PI: „Ez egész egyszerűen nem igaz, nem én indítottam el semmiféle lavinát, azzal indult el a lavina, hogy egy információt belebegtettek, és egy börtöntölteléket szakértőként meghallgattak, aki 6 évig ült börtönben, ráadásul aki a holokauszt áldozatairól mondott eléggé illetlen szavakat annak idején, és az ő szavára adnak, innentől kezdve nem hiszem, hogy bármilyen módon is én indítottam volna el ezt a lavinát.”

Addig az esti Híradóban így vágták meg az anyagot:

M1: „Világos, de ezt a diskurzust végül is ön kezdte azzal, hogy egy rádióinterjúban kitálalt, ezzel lavinát indított el, számíthatott arra, hogy megkeresések lesznek?"

PI: „Ez egész egyszerűen nem igaz, nem én indítottam el semmiféle lavinát.”

Ezt követően egy narrátor mondja el az M1-en, hogy Pukli azt állította, hogy nem ő beszélt a nagyapját és a bátyját érintő ügyekről, majd bevágták Pukli Klubrádiónak adott nyilatkozatát – kvázi utalva arra, hogy hazudik. Csakhogy mint a teljes, M1-nek adott interjúból kiderül, Pukli nem erre vonatkozóan állította, hogy nem ő indította el a lavinát, hiszen nagyapja és bátyja ügyeiről már éppen azért beszélt ő maga, mert a kormányoldalról – többek között Zuschlag János révén – már elkezdődött a lejáratása, és megakarta akadályozni, hogy ezeket más teregesse ki helyette.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2016. október 14. 16:53
Kettős Mérce! Koldultok hazugsággal! Kívánom nektek is a Galamus sorsát, sőt az egész "igaz" baloldalnak a teljes megsemmisülést.
tango47
2016. augusztus 01. 12:57
Tudom nem illik nevekkel élcelődni, de szerintem Pukli inkább csak egy kis puki.
tango47
2016. augusztus 01. 12:57
Ez egy ilyen műfaj: megvágják az anyagokat. A ma esti híradóban bemutatták, hogy mit csináltak (kicsit hosszan, mert nem vágták meg eléggé!). A Pumukli beégett rendesen a hőzöngésével, mert senki nem hamisított meg semmit.
kamasuka
2016. április 26. 01:32
Bírom amikor a hóhér arról panaszkodik, hogy őt is képesek egyesek kivégezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!