„Nem kaptunk pénzt a szocialistáktól!” – Pukli cáfolja Zuschlagot

2016. március 03. 20:55

Cáfolta a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, hogy a szekszárdi Ifjú Szocialisták lopott, vagy bármilyen pénzt kaptak volna. Korábban Zuschlag János mondta ezt a TV2-nek.

2016. március 03. 20:55

Pukli István arról is beszélt az ATV-ben: Zuschlag megszólalása után döntött úgy, hogy kitálal családi ügyeivel, mielőtt a jobboldali média teszi azt meg. Állítása szerint a köztévé már felbukkant szülei vidéki házánál is.

Nem életszerű, hogy Zuschlag János egy reggel fölébred, és eszébe jut, hogy segítenie kéne egy régi harcostársán. És mindezt a segítségnyújtást úgy kell megtennie – ha egyetért az oktatási törekvéseinkkel –, hogy bemegy a TV2-be Szalai Vivienhez, aki megírta neki azt a bizonyos könyvet, miután kijött a börtönből. Nyilván ott kell a TV2-ben segítséget nyújtania régi barátja számára. Egyébként nem voltunk barátok, ez hazugság. Ha ezzel akar lejáratni, az alattomos dolog” – fejtette ki az iskolaigazgató.

Pukli arról is beszélt, hogy hogyan lépett be az Ifjú Szocialisták Mozgalmába tizenhét éves korában, és hogyan alapították meg a szekszárdi szervezetet. Ezt az osztálytársaival tették az egyik szünetben, ezért sem lehetett ott Zuschlag János – tette hozzá. Azt mondta, ez a szervezet jogilag nem is létezett, és ők csak teát akartak osztani Szekszárdon, de még arra sem kaptak pénzt a szocialistáktól.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2016. március 05. 12:02
Ismétlés a tudás anyja: Pukli nyilvánvalóan egy politikai szélhámos. Ne ugasson arról Pukli, hogy az AVO-s nagyfaterhez, a sittes testvéréhez, Zuschlaghoz, az MSZP-hez (és ki tudja még mihez) semmi köze mert ez hazugság. Egy alomból való velük. Ergo: Pukli takarodj!
atila68
2016. március 05. 11:52
Percember. Majd elmúlik mint a zöld dosszié.
Morgen
2016. március 05. 11:50
Ha te mondod, akkor nem kaptatok! :D
Tiszafa
2016. március 04. 15:41
Kabát ügy. Alakul ez. Ez a pumukli fiúcska már olyan sáros, hogy ebből tisztán már nem jön ki. Lassan kihátrál körülötte mindenki, mert vállalhatatlan a komcsi libsi igazgatócska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!