Rétvári: A Klik nem működik jól

2016. február 16. 09:06

Az ATV Start vendége volt Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezete elnöke és és Rétvári Bence, az EMMI államtitkára.

2016. február 16. 09:06

Előzetes megbeszélés nélkül ült egy asztalhoz Galló Istvánné és Rétvári Bence az ATV Startban. Az államtitkár is elismerte, hogy a Klik nem jól működik. Rétvári leválasztaná a szombati tüntetésről mindazt, ami kormányellenes retorika volt, és úgy véli, olyan problémák kerültek szóba, amelyeket a kormány is meg akar oldani.

Gallóné megköszönte a résztvevőknek, hogy az eső ellenére kitartottak. Mint mondta, egy szakszervezet nem a kormány ellen, hanem a kormány intézkedései ellen emelte fel a szavát.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2016. február 16. 20:41
"Rétvári: A Klik nem működik jól" Pedig Orbán azt mondta, 2018-ig marad a Klik.
Strassnoff Ignác
2016. február 16. 17:47
Orbánék csinálták és nem működik jól?????????? Ne mááááááá!!!! KI hiszi ezt el???? Régen volt a vicc, hogy mi a három teljesen felesleges dolog a világon? Az apáca csöcse, a pápa pöcse, meg a Munkásőrség. (Esetleg a Hazafias Népfront.) Ma is jó vicc, csak harmadiknak több a választék. Klik, TEK, BKK, Katasztrófavédelem, Polgári körök, stb... Érdekes, hogy mikor az állami földeket kell elpasszolni, akkor az a duma, hogy az állam rossz gazda, de amúgy meg államosítanak mindent. Hittan és etika... A komcsiktól... Beszarás. Amúgy ha egy önkormányzat faszán tudta működtetni az oktatási intézményeit, akkor miért kellett elvenni tőlük, hogy szarabbul működjön? Ja, esetleg nem a megfelelő, jobban teljesítős szemléletben oktattak... Nem számít, ha nem működik, szarul működik, a lényeg, hogy az ESZMÉT szolgálja! Viktor mindenekfelett!!!! Hogy szakadt volna a kommunista anyjába a feje...
Berecskereki
2016. február 16. 12:43
LOL Csak kibújik a szög a zsákból. Na ja! Független civilek. Semmi pártpolitika! „Nem állami iskolába jár a Kliket szapuló diák Dávid Gyula Márton azt se nagyon tudhatja, hogy mi az. Ugyanis jelenleg abban a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban koptatja a padokat, amelyet a Baptista Szeretetszolgálat működtet és semmi köze a Klikhez. Rossz nyelvek szerint azért alakulhatott így, mert Dávid Gyula Márton édesapja az a Dávid Gyula, aki 2002 és 2006 között a szocialista parlamenti patkóban jutott ülőhelyhez (országos listáról), sőt, frakcióvezető-helyettesi funkciót is betöltött. Dávid Gyula a Magyar Narancs szerint Puch László egykori MSZP-pénztárnok hátán kapaszkodott fel, úgy hírelve magát az üzleti életben, mint „Puch embere”. A liberális hetilap a kettőjük közötti kapcsolatra példát is hoz: mint írják, az „informálisan Puch pénzügyi irányítása alatt álló Népszava” amúgy Svájcban bejegyzett többségi tulajdonosának magyarországi képviseletét Dávid Gyula vállalta magára, de együtt munkálkodtak a szocialisták sok száz milliós pártalapítványának felügyelőbizottságában is. Ezenfelül Dávid Gyula fénykorában vagy tucatnyi MSZP-közeli vállalkozás jogi ügyeit is eligazgatta.” Forrás: http://www.lokal.hu/2016-02-nem-allami-iskolaba-jar-a-kliket-szapulo-diak/ http://faktor.hu/faktor-nem-allami-iskolaba-jar-a-pedagogustuntetesen-felszolalo-diak
kzoltan111
2016. február 16. 11:57
Ennek a faszkalap riporternek.még senki nem szólt ,hogy legalább a riportjai során a riportalanyok mondatainak a felébe ne pofázzon bele.Így se a következő kérdésese se az előzőre adott válasz nem érthető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!