Országos sztrájkot terveznek a tanárok

2016. február 16. 09:16

Megkezdi az országos tanársztrájk előkészítését a Pedagógusok Szakszervezete – írja a Magyar Nemzet nyomán a hvg.hu. Erről hétfőn döntöttek az érdekvédők annak ellenére, hogy bíznak a pedagógusok sztrájkbizottsága és a kormány közötti egyeztetések sikerében.

2016. február 16. 09:16

A Magyar Nemzet nyomán a hvg.hu arról ír: országos tanársztrájk előkészítésébe kezdett a Pedagógusok Szakszervezete. Az érdekvédők hétfőn döntöttek erről, attól függetlenül, hogy bíznak még a pedagógus sztrájkbizottság és a kormány közötti egyeztetések sikerében.

A Galló Istvánné vezette PSZ továbbra sem kíván részt venni a köznevelési kerekasztal munkájában. Gallóné közölte: a tanárok nem maguknak, hanem a munkájukat segítő technikai-adminisztratív dolgozóknak követelnek béremelést, mivel nekik 2008 óta változatlan a bértáblájuk.

Összesen 336 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. február 17. 10:13
A pedagógusoknak igazuk van. A Klik egy kommunista szörnyszülött, olyan mint a régi pártállami vezetésű oktatás. Csak helyeselni tudom, hogy fellépjenek ellene. Aki a KDNP játékszerének indult, mostanra vízfejként lehetetleníti el a pedagógusok munkáját , az oktatást és ezzel az ország jövőjét. Nem a balliberális oktatást akarja senki visszaállítani, csak a mostani fiatalok oktatását akarják lehetővé tenni, mert az az oktatás nem a nemzetet erősíti, hanem csak néhány volt MSZMP-s kádernek ad teljhatalmat az ország jövőjéért tenni akaró tanárok és diákok ellenében. Nem ezért szavaztunk annak idején a Fideszre, hogy ez legyen. Nem akartunk nemzetinek mondott kommunizmust a balliberális kapitalista pártállam helyett. Ha ezt nem hagyja abba a kormány, akkor ezzel is a Jobbiknak ad újabb esélyt. Én szóltam.
killbillke
2016. február 17. 06:03
Tanár vagyok, természetesen nem csatlakozom!... Érdekes, hogy az én iskolámban is a régi balosok a nagy szervezkedők, a "pártatlanok", mindenkit igyekeznek meggyőzni igazukról. Sajnos sikerült nekik jó néhány tényleges pártatlannal is elhitetni az "igazukat", de remélem, hamarosan lehull a lepel valódi szándékaikról!
liberálzöld.
2016. február 16. 15:16
Minden rendben! Már megint nem fizetett a KLIK. "http://www.origo.hu/itthon/20160216-ismet-nem-fizetett-a-klik-lealltak-a-buszok-esztergomban.html"
Mich
2016. február 16. 13:25
"Országos sztrájk" A drukkerek: Magyar Nemzet és a hvg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!