Blikk: Korábban megkínozták Orbán kutyáját

2016. február 24. 12:51

Hétvégén került sor az állatvédők demonstrációjára, Orbán Viktor pedig a Facebook-on egy kutyájával, Nárcisszal készült képpel fejezte ki egyetértését a tüntetők céljaival szerdán. Nárciszt korábban kis híján agyonverték ismeretlenek a kormányfő kertjében, ezért is érzi magához közel az állatok jogaiért harcoló aktivisták kéréseit a miniszterelnök — írja a Blikk.

2016. február 24. 12:51

„Nárcisz és én is egyetértünk az állatvédők céljaival” – írta Orbán Viktor a Facebookján szerda reggel, amihez egy közös képet is posztolt a kutyájával. A miniszterelnök így reagált a hétvégi demonstrációra, amit az állatvédők tartottak.

A Blikk arról ír, hogy Nárciszt, a hatéves kuvaszt korábban kis híján agyonverték ismeretlen tettesek. A család a kertben talált rá a kutyára szétvert fejjel. „Szó szerint élet-halál között volt, egyik szemét kiverték a támadók. Az orvosok sokáig harcoltak érte, végül sikerült megmenteni és azóta is velünk van, bár mind a mai napig látszanak a támadás nyomai többek között a járásán is. — nyilatkozta Orbán.

A kutya elveszítette egyik szemét egyik szemét a támadásban, azonban együtt tud élni ezzel. A lap információ szerint nemrégiben tucatnyi kölyke is született.

A Blikk szerint a kormányfő az állatvédők megmozdulása után felszólította Trócsányi László igazságügyi minisztert, hogy mérlegelje az állatvédők kéréseit. Orbán állítólag mindig a magáénak érezte az állatvédelem ügyét, nem csak Nárcisz ügye miatt.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2016. február 24. 17:38
szegény kutya
Békanász a hasadon
2016. február 24. 16:15
Ok, számolok. De hogy nem konzervativ polgár volt, arra most felteszek egy láda sört, bár úriember biztosra nem fogad.
Karpo
2016. február 24. 15:12
a kutya valószínűleg összeverve ment haza. nem a kertben történt a bántalmazás.
BőröndÖdön
2016. február 24. 14:48
Elég csapás a kutyusnak a gazdija...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!