Vona: Nem egy polgári Magyaroszágon élünk

2016. január 15. 21:30

A Jobbik elnöke szerint nem egy polgári Magyarországon élünk, mert ez azt jelentené, hogy az emberek nem félnek, nincsenek kiszolgáltatott helyzetben és bátran el merik mondani véleményüket. Vona Gábor szerint Magyarország nem tudott élni a lehetőségeivel.

2016. január 15. 21:30

A Jobbik elnöke szerint Magyarország ezer sebből vérzik, a demokratikus rendszer és az európai uniós tagság ellenére sem tudott élni a lehetőségeivel. Vona Gábor egy pénteki szolnoki lakossági fórumom lakossági fórumon beszélt. Kijelentette:  a magyar politika két nagy bűne a korrupció és az arrogancia. Az ellenzéki politikus szerint nem egy polgári Magyaroszágon élünk, mert ez azt jelentené, hogy az emberek nem félnek, nincsenek kiszolgáltatott helyzetben és bátran el merik mondani véleményüket.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. január 17. 23:32
LIBERNYÁKÉK EZT ELHALLGATJÁK. Meg lehet nézni Farkas Flórián diplomamunkáját Az ELTE közleménye szerint Farkas Flórián diplomamunkája D-3665-ös leltári szám alatt rendelkezésre áll. Megtekinthető az ELTE Társadalomtudományi Kar Könyvtárában Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos diplomamunkája - közölte az egyetem vasárnap az MTI-vel. A közlemény szerint Farkas Flórián diplomamunkája D-3665-ös leltári szám alatt rendelkezésre áll, és a szakdolgozatok különgyűjteményére vonatkozó kari könyvtárhasználati szabályzat szerint helyben megtekinthető. Az ELTE ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a vonatkozó eljárásrendnek megfelelően eddig senki nem kérvényezte a betekintést az említett szakdolgozatba, ezért teljességgel megalapozatlan a Lehet Más a Politika (LMP) azon állítása, miszerint az intézmény megakadályozta a megtekintését. http://www.hirado.hu/2016/01/17/meg-lehet-nezni-farkas-florian-diplomamunkajat/
Mindjárt
2016. január 16. 10:04
"Szoros a verseny a Jobbikban is a leggyengébb láncszem címért, de hogy a pont a pártelnök az egyik legesélyesebb az azért elég gáz.." Bezzeg a zsideszbolsik pártelnöke és az egész bandája nagyon erős mert bűzlik de nem számít mert ezek az agyhalott zsideszbolsik mindent lenyelnek: KIDERÜLT ORBÁN VIKTOR TITKA: AZ APÓSA IS III/III-AS ÜGYNÖK VOLT Ha valakiben felmerült az a kérdés, hogy miért késik a történelmi szembenézés, miért nem lakolnak meg a kommunista gyilkosok, miért nem ismerhetjük meg azokat, akik jelentéseket írtak, embereket, családokat megnyomorítva, most megkaphatja a választ. Orbán Viktor miniszterelnök apósa, Lévai István szintén a Rákosi-rendszer besúgója volt. A kuruc.info egy nappal a kommunizmus áldozatainak emléknapja után jelentetett meg egy összeállítást, amely hivatalos iratokkal bizonyítja, hogy a miniszterelnök feleségének apja ügynök volt. A portál emlékeztet: Lévai István 1922. augusztus 18-án született Szolnokon, anyja Deák Mária volt. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában fellelhető iratok (ÁBTL 3.1.1. B-77726) szerint 1955. augusztus 29-én szervezte be ügynöknek a mezőgazdasági elhárítás. A beszervezést a szolnoki S. Tóth Mihály államvédelmi hadnagy végezte terhelő adatok alapján. Lévai István a „Lenkei” fedőnevet kapta, és a mezőgazdaság területén, az úgynevezett „kulákvonalon” foglalkoztatták. Egy 1957-es értékelő megállapítás szerint „…az ellenforradalom előtti időszakban elég jó munkát végzett.” Lévai apukának, aki egyébként mindössze 6 elemivel rendelkezett, a mezőgazdasági vonalon kellett tevékenykednie, és bár arról nincs információ, hogy kiket jelentett fel, de mivel ő is kuláknak számított, valószínűleg teljesítenie kellet ahhoz, hogy a hatalomhoz való lojalitását bizonyítsa. Orbán Viktor 1986-ban került a családba, amikor feleségül vette a Lévai lányt. Lévai István egyébként 2006-ban elhunyt. MOST 2015-BEN VÉGRE AZ IS KIDERÜLT, HOGY MIÉRT MARADT EL A FELELŐSSÉGRE VONÁS, MIÉRT NEM SIKERÜLT SZEMBENÉZNI A KOMMUNIZMUS BŰNEIVEL ÉS AZ ÁLDOZATOK MIÉRT NEM JUTOTTAK JÓVÁTÉTELHEZ, ÉS MIÉRTT MARADT TITOKBAN A MÚLT. Ehhez csupán annyi kellett, hogy az ügynök vejéből miniszterelnök legyen. http://alfahir.hu/kiderult_orban_viktor_titka_az_aposa_is_iiiiii_as_ugynok_volt
csuka
2016. január 16. 09:12
"Nivós helyekről tájékozódsz." ----------------------------- Én nem a párt TV-ket /M1,... stb./ nézem, mint te.
cutcopy
2016. január 16. 08:54
Szoros a verseny a Jobbikban is a leggyengébb láncszem címért, de hogy a pont a pártelnök az egyik legesélyesebb az azért elég gáz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!