Két év felfüggesztettet kapott Hagyó Miklós

2016. január 26. 09:17

Két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték hűtlen kezelés bűntette miatt Hagyó Miklós volt budapesti szocialista főpolgármester-helyettest első fokon.

2016. január 26. 09:17

Hűtlen kezelés bűntette miatt két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Hagyó Miklóst, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettesét első fokon a Kecskeméti Törvényszék kedden.

Hadnagy Ibolya bírói tanácsa a per tizenöt vádlottja közül hatot különböző időtartamú felfüggesztett börtönre ítélt, hárman pénzbüntetést kaptak, hat embert pedig felmentett.

A bíróság a BKV-nak okozott kár ellenértékeként a felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt vádlottakat különböző összegű kártérítésre is kötelezte.

Az ítélet indoklása várhatóan egész nap tartani fog, utána nyilatkozhatnak majd a vádlottak és az ügyész arról, hogy tudomásul veszik az ítéletet vagy fellebbeznek ellene.

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Learten
2016. január 26. 21:13
Nem értem ezt az ítéletet sem. :( Ha lenyúlok a boltban mondjuk egy drága cuccot mondjuk 25E Ft értékben (direkt nem írtam mit), rögtön letöltendőre ítélnek... Hagyónál megállapították hogy bűnös. Erre kap felfüggesztettet??? Lehet hogy a bíró csak az első 4 számjegyet olvasta az egymilliárdos hűtlen kezelésből? Akkor még sok is... Mindenesetre ez az ítélet is jelzi: lopni megéri de csak nagyban. :(
csurcsányi
2016. január 26. 20:35
Ha teljesen ártatlan volt a Hagyó,ahogy állítja magáról, akkor miért íratott sietve minden vagyontárgyat a kiskorú gyerekeire és a feleségére?
Harangláb
2016. január 26. 20:04
A bíróság szerint nem volt bizonyítható a nokiás doboz... Miért, mi kell ehhez...talán az, hogy a bíró is ott legyen az átadásánál?!? Röhej az egész...
h.kovacs
2016. január 26. 18:24
kipukkadt egy újabb fideszes lufi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!