Így értékelte az elmúlt évet az utca embere

2016. január 06. 11:59

„A bevándorlók hátrányos helyzetbe hoztak nagyon sok magyar embert” – mondja az utca embere az elmúlt évet értékelve. Az ATV arról kérdezte a budapestieket, hogyan látták a 2015-ös évet?

2016. január 06. 11:59

Az ATV arról kérdezte az utca emberét, hogy hogyan értékelte az elmúlt évet. Voltak akik szerint ez az év is olyan volt mint az összes többi, átlagos. Mások a menekültügyet emelték ki: „A bevándorlók hátrányos helyzetbe hoztak nagyon sok magyar embert”. Az egyik megkérdezett pedig annak örült a legjobban, hogy a zsemle ára változatlan maradt.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2016. január 06. 22:18
Régen az RTL játszotta ezt a kedvelt módszert, hogy addig kérdezgetik a különböző embereket, amíg össze nem jön a megfelelő mennyiségű, jól kommunikálható, az aktuális mainstreammal szembemenő vélemény. Amit félhülyék teljesen hülye érvekkel adnak elő, és akkor aki ellenzi a fővonalat, az kipipálható lesz gyengeelméjú, valamilyenfób hülyeként.
Morgen
2016. január 06. 16:24
A felmérés reprezentatív. A gazdagnak már csak egy kérése van, Orbán menjen, a szegény tudja, hogy vége a dalnak, ha tele leszünk migránssal. A kisember mindig reménykedik, bár tudja, hogy a "dal" róla sohasem szólhat.
Tintamin
2016. január 06. 16:21
JESUS!!!!!!!!:((((( "megfelelő miniszterelnökünk":(( Ennek a sapkás szerencsétlennek meg nem jön át, hogy azért szar neki, mert Viktor telibeszarja a szegényeket, atyaég, Magyarország elveszett:(
Kanóc
2016. január 06. 13:52
Komoly merítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!