Gyurcsányék L. Simonnak: Számoljon el a körülötte kialakult „céghálóval”

2016. január 29. 12:12

L. Simon László nemzetbiztonsági átvilágítását követeli a DK, mivel a párt szerint komoly gazdasági érdekeltségeket takargat az államtitkár.

2016. január 29. 12:12

L. Simon Lászlónak, a Miniszterelnökség államtitkárának a nemzetbiztonsági átvilágítását követeli a Demokratikus Koalíció.

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció párt szóvivője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján az Átlátszó cikkére hivatkozva, amelyik szerint L. Simon László neve és hozzá köthető címek is találhatók azon cégek honlapcímeinek adatai között, amelyek az utóbbi időben számos esetben jutottak közpénzhez közbeszerzéseken keresztül.

A politikus felszólította az államtitkárt, hogy számoljon el a „körülötte kialakult céghálóval”. Hozzátette, hogy a DK kormányra kerülése esetén kivizsgáltatja a fideszes politikusok és a közpénzt elnyerő cégek közötti összefonódásokat.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. január 29. 21:02
A gyurcsányi először számoljon el a villával ahol él!
GV0917
2016. január 29. 16:36
Fletókám! Már ne haragudj, de ne told át a szart a másik térfélre. Csak kettőt emelnék ki: Klára asszony cégei, mint Klára asszony csinos lábai - úgy fonódnak az ex-miniszter elnök dereka köré- indaként...Az egyik a Paks-I. "tanácsadási cécó", a másik a volt szoci-frakcióvezető- ma az EU Tanácselnöke-által ajándékozott hatásvizsgálati tanácsadás.(inkább pénz mosoda)Akkor a többiről még nem is szóltam, milliárdos Elnök úr!
berzsian56
2016. január 29. 16:29
Nem, nem . Ez a fickó tengelyig sáros. Nem véletlenűl a kultúrális élet, a leggyengébben teljesítő terület. A fickó egy ordas nagy tolvaj, semmi egyébb. Azonnal el kellene számoltatni, mert holnap már késő lesz.
tóth mária
2016. január 29. 15:00
Gyurcsi olyan tiszta mint a ma leesett hó! Ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!