Egerszegi Krisztina: Kiss László olyat kapott, amit nem érdemelt meg

2016. január 08. 10:14

Egerszegi Krisztina is megszólalt volt edzője, Kiss László lemondása kapcsán. Az ötszörös olimpiai bajnok a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta: megdöbbentette a hír, elképzelni sem tudja, hogy ez megtörtént, de megérti, mert Kiss László olyat kapott szerdán, amit nem érdemelt meg.

2016. január 08. 10:14

Megdöbbentette a hír, hogy egykori edzője, Kiss László lemondott a szövetségi kapitányi posztról – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok. Az úszónő mesélt csütörtöki délelőtti telefonbeszélgetéséről Kiss Lászlóval. „Volt egy mondata, amelyről akkor még nem gondoltam, hogy kiforrott, megérett döntés lenne: azt mondta ugyanis, ha ez a hercehurca tovább folytatódik, legfeljebb lemond.”

Kiss László csütörtökön jelentette be lemondását, miután Hosszú Katinka a szerdai sajtótájékoztatóján megalázó helyzetbe hozta őt. 

„Én elképzelni sem tudom ezt. De csak egyfelől, hiszen őt az úszás élteti. Másfelől viszont nagyon is el tudom képzelni, mert olyat kapott szerdán, amit nem érdemelt meg” – mondta el véleményét Egerszegi Krisztina a szerdai eseményekről.

Összesen 439 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. január 09. 19:26
"ötszörös olimpiai bajnok" Katinka hányszoros?
Box Hill
2016. január 09. 16:59
Ha valakit, akkor Hosszú nem Kiss Lászlót támadta, hanem Gyárfást. Kiss ott követte el a hibát, hogy a Hosszúék által szervezett sajtótájékoztatón rögtönzött tárgyalásb akart kezdeni. Ilyet normális ember nem csinál.
antioxi
2016. január 09. 16:52
Hosszúnak Gyárfást kellett volna szemen köpni Kiss Laci bácsi (75) helyett. Még nem késő.
Harangláb
2016. január 09. 13:58
Eddig is nagyon tiszteltem Egerszegi Krisztinát, és örülök, hogy megszólalt az ügyben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!