Andy Vajna lezártnak tekinti a TV2 megvásárlását

2016. január 06. 08:58

Vajna azt mondta, említette Orbán Viktornak, hogy meg fogja venni a tévécsatornát, de túlzás lenne azt állítani, hogy megbeszélte vele. Fonyó Károly szintén a sajátjának tekinti a csatornát.

2016. január 06. 08:58

Andy Vajna szerint a TV2 megvásárlása lezárult, és szerinte nincs olyan körülmény, ami tulajdonjogát korlátozná, noha Fonyó Károlyék cége ugyancsak sajátjának tekinti a csatornát. 

Vajna arról is beszámolt, hogy előzőleg említette ugyan Orbán Viktornak, hogy meg kívánja venni a médiumot, túlzás lenne azt mondani, hogy megbeszélték. Azt is elárulta, hogy Los Angelesből ismeri a miniszterelnököt. 

Véleménye szerint a TV2 a családok televíziója lesz – ismét.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó negyedszer
2016. január 22. 22:49
Ilyen zsidóbarát lettél? Eddig ahányszor vakkantottál, annyiszor zsidóztál! Vajna a józsidó most felétek?:))))))))))
Catullus
2016. január 09. 18:44
Milyen dörzsölt ez a vajna. Milliárdokat kivitt már külföldre, de ugye nincs pénze tévécsatornát vásárolni. Kilóg a lóláb, nem akart ő venni semmit, orbán utasítása volt. Naná, hogy nem kockáztatja a saját pénzét, de mi lesz, ha netán csődbe jut a csatorna ? majd fizetik a magyar adófizetők a kárt. Ügyes.
Lajos, jelentenem kell rólad
2016. január 09. 18:41
Vajna azt mondta, említette Orbán Viktornak andy vajna PARANCSBA ADTA ORBÁNNAK Ez a helyes kifejezés, vajna orbán tartótisztje
Lajos, jelentenem kell rólad
2016. január 09. 18:41
Esti mese Vajna arról is beszámolt, hogy előzőleg említette ugyan Orbán Viktornak, hogy meg kívánja venni a médiumot, túlzás lenne azt mondani, hogy megbeszélték. Irta Andersen Azért kapott összehangolt HAZAÁRULÁS keretében Állami tuljdonú banktól hitelt a TV-re mert csak "megemlítette"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!