Újabb EU-s megbízást nyert el Gyurcsány Ferenc cége

2015. december 08. 11:13

120 millió forintért vizsgálhatja a lengyel fejlesztéspolitikát Gyurcsány Ferenc DK-vezér cége, az Altus Zrt. A Fidesz korábban bújtatott pártfinanszírozásként értékelte a jelenleg Dobrev Klára által vezetett cég EU-s megbízásait, és azt követelte tőlük, hogy bontsák fel ezeket a szerződéseket.

2015. december 08. 11:13

Újabb megbízást nyert el az Európai Bizottságtól az Altus Zrt.: most 120 millió forintért vizsgálhatják, hogy a lengyelországi operatív programok mennyiben járulnak hozzá az Európai Unió fejlesztéspolitikai céljaihoz – írja az Index. Az Altus egy 11 tagot számláló nemzetközi konzorcium vezetőjeként nyerte el a megbízást.

Az Altus Zrt. vezette konzorcium tavaly októberben 399 190 euró értékben nyert el megbízást az Európai Bizottságtól. A Fidesz a megbízást bújtatott pártfinanszírozásként értékelte, és arra szólította fel az Altust, hogy bontsa fel a szerződéseket. Az ügyben az EP is meghallgatást tartott, melyen úgy határoztak: nem merült fel ebben az esetben a politikai összeférhetetlenség kérdése.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. december 09. 22:28
Mandíeren ezért van a ballibsi támadás a kormány ellen. """Másfél évvel a választások után kormánypártnak még nem volt ilyen támogatottsága....Az ellenzéki pártok támogatottsága csökkent A mostani ellenzék eközben gyengült. A második helyen álló Jobbik támogatottsága a májusi 16 százalékos rekordmagasságáról 13 százalékra csökkent, az MSZP pedig a teljes szavazókorú népesség 7 százalékának bizalmát élvezi. A párt, amely épp a mostani közvélemény-kutatás idején tartotta kongresszusát, utoljára az Antall-kormány első két évében szerepelt ilyen gyengén a Medián felméréseiben. http://magyaridok.hu/belfold/masfel-evvel-a-valasztasok-utan-kormanypartnak-meg-nem-volt-ilyen-tamogatottsaga-217417/
áfonya
2015. december 09. 22:22
http://valasz.hu/itthon/uj-ellenzeki-hang-orban-ehezteti-a-gyermekeket-gratulalunk-116432 Eu gyurcsánynak adta az éhező gyerek ennivalóját. Új ellenzéki hang: Orbán éhezteti a gyermekeket
áfonya
2015. december 09. 00:13
Eu a korrupció melegágya ,,különben szóba se állna az ""apróságokkal"".
memocrat
2015. december 08. 15:40
Mert ők megérdemlik?????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!