Már üzemszerűen gyártják a NATO-drótot Márianosztrán

2015. december 09. 16:31

NATO-drótot Magyarországon egyedüliként a büntetés-végrehajtáshoz tartozó Nostra Kft. gyárt, mely az eddigi próbaüzem után megkezdte a pengés drót üzemszerű előállítását is.

2015. december 09. 16:31

A próbaüzem után megkezdődött az ideiglenes határzár építésére alkalmas pengeéles dróthenger üzemszerű gyártása Márianosztrán. Erről Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó és Csóti András, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka tájékoztatta a sajtó képviselőit szerdán a gyártás helyszínén, a Márianosztrai Fegyház és Börtön területén működő üzemben.

A miniszterelnöki főtanácsadó elmondta, hogy NATO-drótot Magyarországon egyedüliként a büntetés-végrehajtáshoz tartozó Nostra Kft. gyárt. Bakondi György felidézte: Magyarország az ideiglenes biztonsági határzár építéséhez mintegy 72 ezer oszlopot, 247 kilométer drótfonatot és 1100 kilométer NATO-drótot használt fel. 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2015. december 09. 19:39
Az okos német cég, amelyik nem adott el nekünk drótot (mert szerinte rosszra használjuk), most kapott cserébe egy virulens konkurrenst, amelyik kiszorítja a piacról. Az öntökönszúrás tanítanivaló esete ...
balbako_
2015. december 09. 19:06
Ahogy elnézem exportcikk lesz a javából.
mekkkkelek
2015. december 09. 18:58
Egy betonüzemet is alapítani kéne már!Tisztességes ,minimum6 6m magas betonfal-elemek gyártására.A lőréseket sem szabad elfelejteni róluk.
Csikasz
2015. december 09. 18:11
"Országa turbános cigány invázióban szenved? Válassza az új ésszerű megoldást Magyarországról!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!